Zandverhalen


J.P. Broekhovenstraat 9 8081 HB Elburg
0525 745 970 Klik om te bellen

Unieke, inspirerende ruimtes
Capaciteit van 6 -300 bezoekers
Gratis parkeren

Over Zandverhalen

Vergaderen wordt een beleving bij Zandverhalen in Elburg

Vergaderen was niet eerder zo leuk en inspirerend. Met drie sfeervolle ruimtes heeft Zandverhalen een passende locatie voor elke gelegenheid.

Bij Zandverhalen hebben we drie prachtige vergaderruimtes ter beschikking: Onze authentiek Koffiecorner, het Zandcafé in onze Strandtent en de historische Witte Hal. Voor alle ruimtes gelden dezelfde prijzen en voorzieningen. Bij uw boeking kijken wij samen welke ruimte het meest passend is voor uw bijeenkomst. Heeft u een voorkeur? Geeft dat gerust bij de boeking aan.


Over Zandverhalen

Een cultureel eerbetoon
‘s Werelds grootste indoor-zandsculptuurtentoonstelling bevindt zich op een onverwachtse plek. Op een oud fabrieksterrein aan de haven van vestingstadje Elburg tref je een expositie die kunstminnend Nederland hier niet zo snel zou verwachten: Zandverhalen. Een expositie die een ode brengt aan de rijke culturele historie die Nederland heeft met de Bijbelverhalen.

Unieke beleving
In drie grote hallen met een totale oppervlakte van zo’n 5000m² is maar liefst 4000m³ zand uit het Markermeer gebruikt voor ruim 300 prachtige sculpturen. De beelden variëren van 3 centimeter klein tot wel 8 meter hoog. De zandsculpturen worden geflankeerd door eeuwenoude olijfbomen en prachtige voorwerpen als oude botters, metershoge sluisdeuren, originele deuren uit het Midden-Oosten en smeedijzeren hekken. Een bezoek aan de expositie Zandverhalen is een unieke belevenis voor jong en oud.

Foto's

Zandverhalen in het kort

Capaciteit

Tot 300 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Zandverhalen


J.P. Broekhovenstraat 9 8081 HB Elburg
0525 745 970 Klik om te bellen