Zaalverhuur Almere


Veluwezoom 45 - Tweede en derde verdieping 1327 AK Almere
036 8000 820 Klik om te bellen

Over Zaalverhuur Almere

Op zoek naar een grote of kleine vergaderlocatie? Zaalverhuur Almere is de perfecte uitvalsbasis voor het houden van uw vergadering, training, cursus, beurs of congres! Huur een zaal bij Van der Valk in Almere. Er zijn 12 zalen beschikbaar voor een zakelijk congres, bruiloft of feest. Op zoek naar een  mooie feestlocatie die ook nog eens goed bereikbaar is? Dan ben je bij Zaalverhuur Almere aan het juiste adres.

Goedkope zaalverhuur Almere

Goedkope zaalverhuur in Almere is soms lastig te vinden, vooral als u bepaalde eisen stelt aan de zaal en de omgeving. U denkt er in eerste instantie misschien niet direct aan, maar bij Hotel Almere kunt u, naast overnachten, ook een ruime zaal huren voor het geven van een feest of evenement. Goedkope zaalverhuur in Almere is mogelijk voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een trouwfeest, catering, bedrijfsfeestje of een vergadering.

Zaalverhuur bij Van der Valk Almere

Het huren van een zaal in Hotel Almere brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo kunnen u en uw gasten gratis parkeren tijdens de bijeenkomst en hebben de zalen ramen, waardoor er voldoende daglicht binnenkomt. Andere bijkomende voordelen zijn de gratis wifi en de flexibel in te delen zalen. Dankzij de zalen met mogelijkheden heeft u veel opties om de zaal vorm te geven zoals u in gedachten heeft. De prijs is natuurlijk ook een belangrijk gegeven voor het huren van een zaal. Gelukkig hoeft u bij Hotel Almere voor een goedkope zaalverhuur in Almere niet veel te betalen. Het is daardoor ook een optie om er een overnachting in het hotel bij te boeken. U hoeft dan niet na het feest of vergadering direct naar huis, maar kunt eerst nog even genieten van de luxe die Hotel Almere te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan het nemen van een duik in het prachtige zwembad of een heerlijk diner in het restaurant.

Foto's

Feestlocatie Almere

Zaalverhuur Almere in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Restaurant
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Zaalverhuur Almere


Veluwezoom 45 - Tweede en derde verdieping 1327 AK Almere
036 8000 820 Klik om te bellen