Wijkcentrum de Oever


Amstelstraat 1 1823 EV Alkmaar
072 - 5117311 Klik om te bellen

Over Wijkcentrum de Oever

Wijkcentrum de Oever heeft een verbindende rol in Oudorp. Er worden veel activiteiten georganiseerd van jong tot oud. Zowel eigen activiteiten & cursussen, maar verhuren ook aan verenigingen, clubs, bedrijven en particulieren. Wijkcentrum de Oever beschikt over ruime en moderne zalen en deze zijn voorzien van apparatuur en meubilair en daardoor uitstekend in te zetten voor een zakelijke vergadering tot een feestelijke verjaardag. Ruim 85 vrijwilligers zetten zich in voor het Wijkcentrum. 

Bent u op zoek naar een plek voor uw feest, vergadering of activiteit? Bij ons is er de mogelijkheid om een zaal te huren. We hebben keuze uit 11 verschillende zalen van 12 tot 80m2. Vele faciliteiten (geluid & licht, beamers, schermen, laptops, flipovers) zijn in overleg beschikbaar. 

We hebben ruime openingstijden (8:30 uur - 24:00 uur) en voldoende gratis parkeergelegenheid. Alle zalen zijn voorzien van draadloos internet en gebruik hiervan is gratis. We zijn tevens een ontmoetingsplaats waar therapeuten, coaches, trainers, docenten, vrijwilligers, professionals en bezoekers in een sfeervolle omgeving met elkaar van gedachten kunnen wisselen. 

Meer informatie is te vinden op de website www.de-oever.nl. 

Wijkcentrum de Oever in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Wijkcentrum de Oever


Amstelstraat 1 1823 EV Alkmaar
072 - 5117311 Klik om te bellen