Wibar


Willem Barentszstraat 39 2315 TZ Leiden
06 15502044 Klik om te bellen

Over Wibar

Net iets buiten het hart van Leiden, vind je de meest creatieve locatie van de stad. Met een grote zaal en een buitenterras, heeft de culturele hub eindeloos veel opties voor ieder event. Kantoorborrels, clubnachten, bruiloften, live shows of zelfs een rommelmarkt. Het is allemaal mogelijk.

De hoofdzaal heeft een totaal oppervlak van 350m2. Daarnaast beschikt de zaal over twee hoge vides. Onze buitenruimte is een knus terras van 110m2. In de grote zaal passen ruim 400 mensen, op het terras kunnen ruim 80 mensen zitten. Zet een uniek event neer met magische decoratie, heerlijk eten en ijskoude drankjes.

Door het brede assortiment van bieren, wijnen, fris en sterke dranken, hebben Wibars gasten nooit dorst. In onze selectie vind je zowel pils als speciaal bier. Verwacht je hongerige gasten tijdens je evenement? Geen probleem! Snacks of maaltijden kunnen vers bereid worden op locatie of verzorgd worden door e?e?n van onze cateringpartners.

Wibar is volledig uitgerust met een waanzinnig geluids- systeem dat schittert tijdens clubnachten, live shows of met smaakvolle achtergrondmuziek. Wat de rol van geluid tijdens uw event ook is, het zal perfect klinken. Als u op zoek bent naar een specifiek genre, laat ons helpen met het vinden van een gepaste dj of act. Daarbovenop is Wibar voorzien van een professionele lichtset in verschillende vormen en kleuren. Op deze manier kunnen we altijd de juiste sfeer neerzetten!

Wibar in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Wibar


Willem Barentszstraat 39 2315 TZ Leiden
06 15502044 Klik om te bellen