Wachtschip Corbulo & Energie


Rotterdamseweg 230 2628 AS Delft

Over Wachtschip Corbulo & Energie

Op onze twee wachtschepen Corbulo en Energie zijn diverse ruimtes te huur voor scoutinggroepen, (sport)verenigingen, bedrijven en particulieren. Denk aan een scoutingweekendje, verenigingsuitje met overnachting, schoolfeestje, kinderfeestje, receptie/vergadering, bedrijfsfeest of als cursusruimte. U kunt de wachtschepen eenmalig huren, maar ook huur op regelmatige basis is mogelijk. Neem contact met ons op, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden.

Doordat de sfeer van de voormalige vrachtschepen behouden is gebleven, zijn de ruimtes met name geschikt voor groepen die eens iets anders dan anders zoeken. Beide schepen hebben namelijk de status van varend monument. Beide wachtschepen (m.s. Corbulo en m.s. Energie) hebben een vaste ligplaats in de Nieuwe Haven in Delft. Deze locatie is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Ook is er geruime mogelijkheid tot parkeren vlak naast de schepen. De schepen bevinden zich op 15 min. lopen van de historische Delftse binnenstad.

Afhankelijk van het aantal personen en de aard van de activiteiten, huur je in de Corbulo het dolfijnenlokaal en/of het voorste ruim. Bij de huur is het gebruik van de goed uitgeruste keuken, toiletten en garderobe inbegrepen. De Energie is vooral geschikt voor overnachtingen en wordt vaak verhuurd als aanvulling op de ruimtes in de Corbulo. Beide schepen zijn voorzien van een rookmeldingssysteem, noodverlichting, nooduitgangen en voldoende brandblussers.

Foto's

kleine lokaal met beamerscherm

Wachtschip Corbulo & Energie in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 250 personen
Tot 300 personen
Tot 50 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Diners
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Onze locatie

Wachtschip Corbulo & Energie


Rotterdamseweg 230 2628 AS Delft