Vuurrood Veiligheid


Junostraat 6 2516 BR 's-Gravenhage
070 205 0009 Klik om te bellen

Over Vuurrood Veiligheid

De coachruimtes zijn geschikt voor een groepen tot 4 personen, die een intieme ruimte nodig hebben, bijvoorbeeld voor coaching, interviews, sollicitatiegesprekken. Koffie, thee en lunch of buffet kan ook verzorgt worden voor een meerprijs. De gastvrouw van Vuurrood Veiligheid/Veiligheid Centrum Haaglanden (VCH) zal uw persoonlijk begeleiden.

De kantoorruimte is beschikbaar waar u ongestoord kunt werken of een prive gesprek kunt voeren. U werkt dan ook in stilte en comfortabel ruimte, werkt net zo efficiënt als op uw normale werkplek met onze flexibele kantoren units.Koffie, thee en lunch of buffet kan ook verzorgt worden voor een meerprijs. De gastvrouw van Vuurrood Veiligheid/Veiligheid Centrum Haaglanden (VCH) zal uw persoonlijk begeleiden. 

Op zoek naar een werkplek waar u rustig kunt werken? Onze flexplek staan voor u klaar ter beschikking. Deze flexplek is geschikt voor zelfstandigen om te werken of om elkaar te ontmoeten in een gezellige werksfeer. Koffie, thee en lunch of buffet kan ook verzorgt worden voor een meerprijs. De gastvrouw van Vuurrood Veiligheid/Veiligheid Centrum Haaglanden (VCH) zal uw persoonlijk begeleiden.

training en cursus ruimte biedt plaats aan groepen tot maximaal 25 personen In U-opstelling 15 en tot maximaal 25 personen in een theater opstelling. Ideal geschikt voor een cursus, training of groot groep overleg. De ruimte is voorzien van een beamer scherm met diverse aansluitmogelijkheden, een flip-over en Wifi. Deze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en OV en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Koffie, thee en lunch of buffet kan ook verzorgt worden voor een meerprijs. De gastvrouw van Vuurrood Veiligheid/Veiligheid Centrum Haaglanden (VCH) zal uw persoonlijk begeleiden.

Op zoek naar een rustige en representatieve ruimte om te werken, overleggen, ontmoeten of te vergaderen? Deze ruimte is perfect geschikt voor coaching of individuele training. Kan ook goed gebruikt worden als ‘concentratie werkplek’. Koffie, thee en lunch of buffet kan ook verzorgt worden voor een meerprijs. De gastvrouw van Vuurrood Veiligheid/Veiligheid Centrum Haaglanden (VCH) zal uw persoonlijk begeleiden.

In Vuurrood Orange kamer kunt u gebruik maken van een sfeervolle en rustige spreek- en coachruimte. Prettige spreekkamer waar je in alle rust kunt vergaderen of een gesprek kunt voeren. Deze locatie is uitstekend bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Koffie, thee en lunch of buffet kan ook verzorgt worden voor een meerprijs. De gastvrouw van Vuurrood Veiligheid/Veiligheid Centrum Haaglanden (VCH) zal uw persoonlijk begeleiden. 

 

Vuurrood Veiligheid in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Congressen
Cursussen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Vuurrood Veiligheid


Junostraat 6 2516 BR 's-Gravenhage
070 205 0009 Klik om te bellen