Terug

Wie helpt ons aan een kleine sfeervolle zaal (50 personen) met keuken op basis van kale huur in Nederland?

Ralph

Voor onze bruiloft (augustus 2016) zijn we op zoek naar een zaal met keuken (voor eigen keukenbrigade) met faciliteiten voor een band (muziekinstallatie etc.) we verwachten ongeveer 50 personen en willen niet in een hele grote zaal het feest houden.


1 Antwoord

Antwoord van Muziekcentrum TJARDA

EEN FEEST GEEF JE NATUURLIJK IN TJARDA

 

Wel feesten, maar geen gedoe…???

 

Wil je een (besloten) feest geven? Spelen met je band voor publiek? Even helemaal uit je dak gaan? Op zoek naar de ideale feestlocatie? Of allemaal? En dat voor een voordelige deal? Dat kan in Muziekcentrum TJARDA! En nu maar vanaf 15,- !

 

Een feest geven is leuk. Maar zorgt voor een hoop geregel en gedoe. En na afloop en hoop troep. Dus… Organiseer je besloten feest in TJARDA. In onze sfeervolle barruimte zijn alle faciliteiten aanwezig om samen met je gasten een onvergetelijke tijd te beleven.

 

Laat alles tot in de puntjes verzorgen of doe het naar eigen wens. Alles is mogelijk in TJARDA! Van de muziek tot de hapjes, van de activiteiten tot de reden van het feestje. In ieder geval zorgen wij ervoor dat jij en je gasten niets te kort komen. En natuurlijk hoeft jij als organisator maar twee dingen te doen: GENIETEN EN FEESTEN. Wij doen de rest!

 

Nog meer voordelen: ook toegankelijk voor elk soort feestje dat u wilt. Capaciteit is tussen 50 en 100 personen. Inclusief keukentje! Dus ook makkelijk voor de eigen hapjes.

 

Prikken dus die datum!

Informeer snel naar de mogelijkheden. Bij Muziekcentrum TJARDA aan De Vliegerstraat 5 (1816 KD) te Alkmaar. Natuurlijk kun je ook mailen naar: info@muziekcentrumtjarda.nl of even bellen naar: 072 511 99 77. Kijk ook verder op onze website!