Vergaderzaal Belvédère


Voorkoopstraat 3 4112 NM Beusichem
0345 724944 Klik om te bellen

Over Vergaderzaal Belvédère

Tussen de weilanden van het Betuwse land vindt u onze inspirerende locatie Belvédère. Deze voormalige boerderij is in 2006 compleet verbouwd tot een smaakvolle ruimte waar nog steeds de sfeer hangt van rust, landleven en gemoedelijkheid.

Daar waar eerst de koeien op stal gingen, hebben wij nu ruimte (80 m2) voor groepen van 25 (carré opstelling) tot circa 50 personen (bioscoopopstelling). Natuurlijk zijn ook kleinere groepen van harte welkom. U kunt gratis gebruik maken van Wifi, flip-over, geluidsinstallatie en beamer. U heeft de locatie exclusief tot uw beschikking.

Vergaderzaal Belvédère kenmerkt zich door een pure en stoere uitstraling en is daarom de perfecte basis voor uw vergaderingen, trainingen, cursussen, workshops, presentaties en hei-sessies.

Belvédère biedt ook mogelijkheden tot teamcoaching met paarden. Dit kan als eenmalige teambuildingsactiviteit , maar ook als heisessie of een traject van meerdere sessies. Hierbij kan gewerkt worden aan een probleem binnen team of  aan een betere samenwerking of specifieke doelen.  Kortom mogelijkheden genoeg!

Foto's

Vergaderzaal Belvédère in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 50 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Vergaderzaal Belvédère


Voorkoopstraat 3 4112 NM Beusichem
0345 724944 Klik om te bellen