Vechtclub XL


Europalaan 2b 3526 KS Utrecht
06 24202893 Klik om te bellen

Creatieve omgeving
Goede catering
Persoonlijke benadering

Over Vechtclub XL

Vechtclub XL, de broedplaats voor creatieve ondernemers in Utrecht

Sinds 2012 gevestigd op het voormalige OPG-complex in Utrecht. Vechtclub XL heeft meer dan vijftig vaste studio’s en werkplaatsen, publieke evenementen en exposities, vergaderruimtes, een vershal, brewpub, koffiebranderij, ontbijtbar en restaurant Nomono, is Vechtclub XL een plek van betekenis voor creatief ondernemerschap in Utrecht.

Zaalverhuur bij Vechtclub XL

Vechtclub XL beschikt over een grote zaal met podium en bar, twee bovenruimtes ‘De Boog’ en ‘Het Nest’, een broeikas en een kleine bioscoop. Alle ruimtes zo ingericht dat het inspirerende ruimtes zijn met alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde meeting of evenement.

Vanwege de verscheidenheid aan creatieve ondernemers in het pand, is het tevens mogelijk om workshops, livestreams, exposities, een rondleiding of hybride evenement te organiseren. Vraag naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Heb je grotere plannen? Dan is het zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen bij Beton-T! Het experimentele stadsplein van Utrecht. Hier kan je tot 1000 personen een evenement boeken.

Het pand

De wanden en tafels zijn gemaakt van deuren uit gesloopte flats in Kanaleneiland, wat zorgt voor een bijzondere uitstraling en ervaring. Vele details in de ruimtes zijn gemaakt door huurders uit het pand. Los van het aanbieden van een inspirerende ruimte, hechten we veel waarde aan gastvrijheid, transparantie en goede catering. Deze creatieve omgeving brengt een frisse en een ruw randje met zich mee. Voor de mensen die even iets anders willen!

Iedere werkdag te bereiken tussen 10:00 en 12:00

Foto's

De Zaal

Vechtclub XL in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Buffetten
Cursussen
Diners
Exposities
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Recepties
Screenings
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Team

Onze locatie

Vechtclub XL


Europalaan 2b 3526 KS Utrecht
06 24202893 Klik om te bellen