Van der Valk Hotel ARA


Veerweg 10 3336 LM Zwijndrecht
0786231780 Klik om te bellen

Over Van der Valk Hotel ARA

Van der Valk Hotel ARA ligt midden in een rustig natuurgebied direct aan rivier De Oude Maas in Zwijndrecht. Het is slechts 10 minuten rijden naar Dordrecht en Rotterdam door de gunstige ligging in de buurt van de A16. Het hotel beschikt over 220 gratis parkeerplaatsen.

Hotel ARA heeft 7 zalen, 74 ruime en comfortabele gerestylede hotelkamers en 6 suites, waarvan 3 suites uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Dit maakt Van der Valk Hotel ARA de perfecte locatie voor een vergadering, workshop, brainstorm of ander evenement.

Bijzonderheden: Van der Valk Hotel ARA biedt talloze mogelijkheden: van vergaderen in de buitenlucht tot een training of workshop in één van onze comfortabele zalen. Wij zijn trots op onze culinaire mogelijkheden en flexibiliteit; dit gecombineerd met de prachtige omgeving maakt ons hotel tot een verrassende locatie!

In de omgeving: Relaxen in de sauna, bijkomen in het zwembad en wandelen in de omgeving is mogelijk. Of maak eens gebruik van de outdoor fitnesstoestellen in onze achtertuin, de 18-holes discgolf of de beachvolleybalvelden.

Foto's

Boardroom Van der Valk Hotel ARA

Van der Valk Hotel ARA in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen
Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Van der Valk Hotel ARA


Veerweg 10 3336 LM Zwijndrecht
0786231780 Klik om te bellen