TOBACCO - Dé evenementenlocatie van Amsterdam


Nes 75-87 1012 KD Amsterdam
020 330 0670 Klik om te bellen

Over TOBACCO - Dé evenementenlocatie van Amsterdam

Een indrukwekkende evenementenlocatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de hoge muren af!

TOBACCO: Dat zijn gepassioneerde mensen, 10 zeer eigen-wijze zalen en een ruime horecakeuken met een Michelin chef aan het roer. TOBACCO biedt royale mogelijkheden (naast haar culturele voorstellingen) voor de zakelijke evenementen:

Congres / Seminar: internationale allure, creatieve uitstraling, professionele techniek, theaterbelichting, indrukwekkende theaterzaal, break-out rooms en the best kitchen in town. Tot een maximum van 350 personen in theaterzaal. Capaciteit van de gehele locatie incl. break-outs: 500 gasten.

Vergadering / Meeting: uitwisseling van ideeën in verschillende settings zoals in de Bibliotheek, Foyer, Bankgeheim, Wijnkelder, Studio of de grote Theaterzaal. Intimiteit en exclusiviteit zijn gewaarborgd voor de vrije geest.

Productpresentatie: industriële uitstraling, creatieve exclusiviteit, de stad Amsterdam en een indrukwekkende Theaterzaal zijn de ingrediënten die we als TOBACCO al kunnen meegeven om jouw specifieke product te presenteren en te laten stralen.

Bedrijfsfeest/Personeelsfeest: we mogen van ons zelf best wel eens schrijven dat we 'the best place in town' zijn voor een bedrijfsfeest tot 500 gasten. Met de expertise op het gebied van licht, geluid, entertainment, show en de verschillende zalen creëren we de sfeer die we kunnen laten passen bij ieder type bedrijfsfeest.

Diner: met Michelin ster Dennis Huwaë in onze keuken kunnen we echt alle kanten op met onze diners. Sit-down diner, walking dinner, foodstations of misschien wel in de vorm van een workshop before diner? We maken er een groot feest van waarbij de gasten na afloop kunnen zeggen… we hebben met elkaar van een groots sterrendiner mogen genieten.

Exclusieve Theaterdiners: deze avond staat in teken van een fantastisch sterren diner aan ronde tafels in combinatie met hooggeëerd entertainment.

Eerste evenementenlocatie met een Michelin Chef in haar keuken
Chef Dennis Huwaë van TOBACCO te Amsterdam heeft sinds maart 2021 de eervolle vermelding van Michelin achter zijn naam mogen ontvangen. De mede-eigenaar van Restaurant Daalder en verantwoordelijk voor de catering van TOBACCO is dit een enorme opsteker voor niet alleen TOBACCO, maar vooral voor onze gasten. Die mogen genieten van een sterren diner voor schappelijke prijzen!

TOBACCO – Hybride
De zalen in TOBACCO zijn ook in te zetten voor hybride evenementen. Uiteraard is dit mogelijk vanuit de Theaterzaal en Studio, maar ook in de kleinere ruimtes is een livestream mogelijk. Bereik met de hybride vorm meer klanten, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met een hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event. Wij faciliteren de hybride events met professionele apparatuur, een ervaren team en het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam (een up-en download fiber snelheid tot 998Mbit). Glashelder en zonder storing.

Voor meer informatie, bekijk onze website: www.tobacco.nl

DREAM TINY, THINK BIG. NOW!

Vervoer
TOBACCO is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 98 passen stoppen de tram en metro op het Rokin. Daarnaast is het CS binnen enkele minuten te voet bereikbaar.


Meer weten of direct een locatiebezoek plannen?
U kunt ons telefonisch bereiken of een mail sturen.

TIP: Neem een kijkje in het TOBACCO Magazine.

Wie gingen u voor: Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Bookinghttps://.com, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney.

TOBACCO - Dé evenementen locatie van Amsterdam

Foto's

TOBACCO - Dé evenementenlocatie van Amsterdam in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Congressen
Cursussen
Diners
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

TOBACCO - Dé evenementenlocatie van Amsterdam


Nes 75-87 1012 KD Amsterdam
020 330 0670 Klik om te bellen