Theaterhotel Almelo


Schouwburgplein 1 7607 AE Almelo
0546-803000 Klik om te bellen

Over Theaterhotel Almelo

De zakelijke markt van tegenwoordig is meer dan alleen zakendoen. Tijdens meetings, congressen en vergaderingen is het belangrijk dat de sfeer aansluit bij wat men wil overbrengen. Theaterhotel Almelo verzorgd voor u het ideale bedrijfsevenement geheel op maat.

De unieke combinatie van hotel, restaurant, vergader- en congrescentrum maken de vergadermogelijkheden van het Theaterhotel eindeloos. Van kleine meetings of zakendiners tot grote bedrijfsevenementen, onze locatie en ervaren medewerkers bieden u alle faciliteiten die u nodig heeft!

Momenteel beschikken wij over een capaciteit van 2 tot 3500 personen. Onze zeer uitgebreide en flexibele staf van totaal 200 medewerkers kan u in alle disciplines van dienst zijn: van toneelmeester en geluidstechnici, tot ervaren horecamedewerkers en deskundige PR en marketingmedewerkers.

De diversiteit van de zalen maken de mogelijkheden van evenementen onbeperkt. De vele professionele faciliteiten en de capaciteit tot 3.500 personen, maken het organiseren en realiseren van meetings tot een aangenaam geheel.

Foto's

Lounge

Theaterhotel Almelo in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Theaterhotel Almelo


Schouwburgplein 1 7607 AE Almelo
0546-803000 Klik om te bellen