Theater Kaleidoskoop


De Verbinding 2 2421 EX Nieuwkoop
0172728001 Klik om te bellen

Over Theater Kaleidoskoop

ALTIJD AL EENS DICHT BIJ HUIS NAAR HET THEATER OF DE FILM WILLEN GAAN?
Wat is er nu fijner dan lopend of op de fiets met vrienden, buren of kennissen een heerlijke avond uit te beleven?!

Wij staan te trappelen om u ook dit seizoen weer mee te nemen op een ontdekkingsreis in de wereld van theater, muziek, dans, film en andere leuke activiteiten. Een plek waar u al dat moois met elkaar verenigd ziet in één gebouw. Theater Kaleidoskoop is méér dan een theater of filmzaal alleen. Het is een ongedwongen en laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedere liefhebber van kunst èn cultuur, van eten en drinken, van rust en elkaar vinden.

Ook kunt u terecht om uw favoriete tijdschrift of krantje aan de leestafel te lezen of lekker bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Kortom, op welke dag dan ook. Onze deuren staan voor u open, welkom!

RICHTLIJNEN CORONA VIRUS
Ook wij als bestuur van theater Kaleidoskoop moeten hiertegen de nodige maatregelen treffen. Wij volgen de richtlijnen die uitgezet zijn door het RIVM.

Dit betekent dat wij vanaf 5 juni 2020 voorzichtig gaan opstarten met de film en hierbij het protocol volgen. Dit houdt in dat wij de “1,5 meter” aanhouden en in de zaal maximaal 30 gasten kunnen ontvangen. Twee personen uit het zelfde huishouden kunnen naast elkaar plaatsnemen.

De kaartjes zijn uitsluitend via internet te bestellen. Tijdelijk is de ingang naar het theater aan de zijkant van het gebouw.

“Iedereen met luchtwegklachten moet THUISBLIJVEN !!”

We hebben allen een verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het Coronavirus met alle daarbij behorende gevolgen te voorkomen.

Foto's

Theater Kaleidoskoop in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Theater Kaleidoskoop


De Verbinding 2 2421 EX Nieuwkoop
0172728001 Klik om te bellen