The Moonshine


Stationsweg 3a 3362 HA Sliedrecht
0184 426 222 Klik om te bellen

Over The Moonshine

De goedkoopste uit de regio !!
Wij werken o.a. met arrangementprijzen. Zo weet u altijd het eindbedrag en komt u niet voor verrassingen te staan. En dan zit echt alles er op en er aan. Van drankarrangement tot personeel tot schoonmaak tot afgesproken hapjes.
Catering van bijvoorbeeld diner, buffet, broodmager in overleg mogelijk. Ook andere wensen altijd bespreekbaar.
De zaal is geschikt voor 40 - 250 personen. Compleet lichtplafond en geluidsinstallatie aanwezig. Ook kunnen wij een DJ voor u verzorgen. We hebben nl 3 huis DJ's in dienst met elk hun eigen genre. En dat voor echt de laagste prijs. 

Naast een evenementenzaal hebben we nog 2 ruimtes en een mooi groot zonnig terras. 1 of 2 keer per maand op zaterdagavond is er live-muziek in ons café. Ook kunt u daar terecht voor een potje darten of een potje poobiljart op onze 6 nieuwe tafels. Er hebben al heel wat bekende bands uit binnen- en buitenland op ons podium gestaan. Ook een band kunnen we evt. voor u regelen tijdens uw feest in de evenementenzaal.

Kom gerust een keertje vrijblijvend kijken. U kunt een afspraak maken via ons e-mailadres, telefoonnummer of kom gewoon een keertje langs tijdens openingsuren.

Nieuwsgierig geworden ? Wij laten u met veel plezier onze evenementenzaal zien en bespreken de mogelijkheden.

Wij adverteren dat we de goedkoopste van de regio zijn. Dat hebben velen voor u al ervaren. Zoek dus niet langer naar een mooie zaal.

We beschikken over een lift, dus ook minder-valide en / of ouderen kunnen bij ons het feest van begin tot einde meemaken.

Met feestelijke groeten,

Gabrielle en Michel Kwist - The Moonshine Sliedrecht 

zaalhuur@themoonshine.nl / 06-48793088

 

Wij verhuren NIET alleen de zaal voor een feest en dat u eigen eten en drinken meeneemt.

Een compleet feest van drank tot DJ van buffet tot zaalhuur en dat alles voor een afgesproken bedrag. Dus nooit een factuur met verrassingen ! The Moonshine - vernoemd naar illegaal gestookte drank, wat ook bij ons te verkrijgen is - en gespecialiseerd in speciaalbier, crafts en whisky. Ook mogelijk om een proeverij te organiseren.

Foto's

The Moonshine in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Team

Artikelen

Een prachtige aangeklede zaal voor uw bruilof - feest - verjaardag etc

De goedkoopste uit de regio !! Wij werken o.a. met arrangementprijzen. Zo weet u altijd het eindbedrag en komt u niet voor verrassingen te staan. En dan zit echt alles er op en er aan. Catering in overleg...

Onze locatie

The Moonshine


Stationsweg 3a 3362 HA Sliedrecht
0184 426 222 Klik om te bellen