't Weverke


Hoofdstraat 77 6333 BG Schimmert
0454042691 Klik om te bellen

Over 't Weverke

Aan de voet van het imposante kerkgebouw in het hartje van Schimmert ligt 't Weverke.
Deze unieke en bescheiden ligging is kenmerkend voor dit gezellige café met verwarmd terras, de sfeervolle feestzaal en het intieme feestcafé.

FEESTEN & VERGADEREN IN EEN SFEERVOLLE AMBIANCE
Met een uitgebalanceerde mix van klassieke en moderne elementen heeft 't Weverke een eigen karakter met een warme, sfeervolle uitstraling.
Ieder detail heeft de volle aandacht. In combinatie met een gastvrije en persoonlijke benadering ontstaat er een sfeer, die het mogelijk maakt met volle teugen van uw feest te genieten, een evenement succesvol te laten verlopen, maar ook om geconcentreerd te vergaderen.

Elke BRUILOFT, FEEST, VERGADERING, BIJEENKOMST of EVENEMENT wordt met de grootste zorg voor u geregeld. Daarbij wordt de nodige aandacht besteed aan uw persoonlijke wensen.
Van uitbundig en groot, tot intiem en klein, van een bruisende party tot een sfeervol diner: HET IS ALLEMAAL MOGELIJK IN 't WEVERKE !

't Weverke beschikt over een grote feestzaal en een klein feestcafé. Deze zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te gebruiken. Hierdoor is 't Weverke geschikt voor gezelschappen van 20 tot 300 personen.

Foto's

't Weverke in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

't Weverke


Hoofdstraat 77 6333 BG Schimmert
0454042691 Klik om te bellen