t Manneke


Leeweg 33 2651 CL Berkel en Rodenrijs
010-5114976 Klik om te bellen

Over t Manneke

t Manneke is de perfecte vergaderlocatie voor een zakelijk evenement net buiten de stad. Deze nostalgische boerderij is omgetoverd tot moderne evenementenlocatie, waarbij iedere ruimte refereert naar de functie van de boerderij in zijn goede oude tijd.

De vergaderruimtes hebben ieder een eigen karakter en worden veelal gebruikt voor evenementen zoals vergaderingen, seminars, creatieve sessies en bijeenkomsten. Zowel grote als kleine partijen zijn van harte welkom om op het boeren landschap inspiratie op te doen.

Wij staan voor persoonlijke service en een persoonlijke benadering. Dit merkt u al voor aanvang van uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Daarnaast zijn we flexibel en denken we graag mee met een perfecte invulling voor uw bedrijfsevenement. Op deze manier bent u verzekerd van een passend voorstel en maatwerk.

Daarnaast beschikken we over een eigen keuken voor eindeloze mogelijkheden. In de tijd van snelle ontmoetingen en dertien-in-een-dozijn mentaliteit weet de keukenbrigade van t Manneke zich te onderscheiden. Met eerlijke en herkenbare ingrediënten en gerechten, maar ook door een persoonlijke benadering, passend maatwerk en door een open en meedenkende instelling. Verjongend, verfrissend en consistentie voor elke culinaire gelegenheid.

Wij leiden u graag rond in onze boerderij om te mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst bij t Manneke te bespreken. Neem contact op via 010-5114976 of mail via info@tmanneke.nl. Wij zetten de koffie vast klaar! 

Foto's

Boerderij t Manneke

t Manneke in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

t Manneke


Leeweg 33 2651 CL Berkel en Rodenrijs
010-5114976 Klik om te bellen