Sportcafé De Veur


Prismalaan 40 2718 CX Zoetermeer
0645846484 Klik om te bellen

Over Sportcafé De Veur

Sporten en vergaderen

Voor vele Zoetermeerders is de Veur een begrip. Is het niet via 1 van de vele (zaal)sporten die je er kunt beoefenen, dan is het wel door baantjes trekken in het zwembad, wachten op de kinderen tijdens zwemles of de sessies in de gymzaal met de vaccinatieprogramma’s.

En wat doe je nu het liefste na een fijne sportieve activiteit of tijdens het wachten op je kind, precies, iets eten of drinken waar je trek in hebt en leuke gesprekken voeren. En dat kun je in sportcafé de Veur. Er hangt een gemoedelijke, gezellige sfeer en het personeel staat altijd klaar voor een praatje. Bestel tegen een schappelijke prijs een drankje, een snack of een meer uitgebreide maaltijd, alles is mogelijk. En uiteraard vinden we het gezellig als je langskomt voor een potje biljart met je vrienden!

Naast je bestelling in de horeca, bieden we ook de mogelijkheid tot het huren van zalen voor bv een feestje, jubileum of een werkoverleg. We hebben 1 zaal tot 35 personen, en 1 zaal tot 250 personen.

Bij Sportcafe De Veur kunt u ook terecht voor het huren van een zaal. We hebben 1 zaal die geschikt is voor een bijeenkomst tot 35 personen, en 1 zaal die geschikt is tot 250 personen.

De kleinste zaal beschikt over een kleine keuken waar u gebruik van kunt maken. Naast het verhuren van zalen bieden we ook complete arrangementen aan

Sportcafé De Veur in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 250 personen
Tot 50 personen

Mogelijkheden

Buffetten
Cursussen
Exposities
High tea
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Recepties
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Sportcafé De Veur


Prismalaan 40 2718 CX Zoetermeer
0645846484 Klik om te bellen