Sport Nu - Mooi Wieringen!


Westerlanderweg 160 1778 KP Westerland
06 18421534 Klik om te bellen

Unieke sfeervolle accommodatie
Met of zonder catering
Ook mogelijk met sportieve activiteit

Over Sport Nu - Mooi Wieringen!

Vergaderlocatie en/of Feestlocatie "Mooi Wieringen!"

Op slechts 10 minuten rijden van de A7, vind je onze bijzonder sfeervolle locatie “Mooi Wieringen!”

Of het nu voor een (wandel)vergadering, presentatie, scholingsdag, teambuilding, training of workshop is, je bent bij ons op het juiste adres! Maar ook voor een verjaardag of jubileum kun je bij ons terecht.

Onze locatie wordt altijd aan één groep tegelijk verhuurd en is mogelijk met of zonder catering.

De ruimte is op de bovenverdieping met balken aan het hoge plafond van 4,5 meter, tapijt op de vloer en sfeervol ingericht met donker houten tafels met rieten stoelen, statafels, lounge en diverse gezellige zithoekjes.

In overleg plaatsen we de tafels in een opstelling die geschikt is voor de betreffende groep. In een vierkant, een U-vorm, in de lengte, bioscoopopstelling of hoe je maar wilt.

Daarbij is de ruimte voorzien van een volledig ingerichte open keuken met 2 koelkasten, magnetron, vaatwasser, ruim werkblad/bar, buffettafels, kinderspeelhoek, stereo installatie en piano. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een bijeenkomst, jubileum of verjaardag.

Uiteraard is een beamer met scherm tot je beschikking, evenals internet, flipover en schrijfwaren. De beamer kan tevens worden aangesloten op de stereo installatie waardoor een presentatie met geluid nog mooier wordt.

Tussen de middag bestaat de mogelijkheid om door ons een lunch te laten verzorgen in buffetvorm, met bijvoorbeeld soep, een assortiment belegde broodjes, hartige snack, jus d’orange, melk en vers fruit.

Wil je de ruimte huren voor een verjaardag of jubileum, dan is het mogelijk om je eigen boodschappen mee te nemen en alles zelf te regelen, maar je kunt ook het drinken door ons laten verzorgen en de hapjes of het diner bestellen bij Cateringbedrijf CuisIEN in Westerland. (of een eigen cateringbedrijf naar keuze natuurlijk)

En als er tijd voor is dan is een korte wandel-of fiets excursie, tijdens of na de bijeenkomst, ook zeker de moeite waard. Als Ambassadeur van het Landschap Wieringen laten we je graag de allermooiste plekjes zien.

Sport Nu - Mooi Wieringen is al 10 jaar het adres voor gezellige bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten, informele vergaderingen etc. etc.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie!

Foto's

Ruimte Verhuur Mooi Wieringen

Sport Nu - Mooi Wieringen! in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 50 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Cursussen
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Artikelen

Wandelen en vergaderen!

Wandelen en vergaderen zijn een prima combinatie! Wandelen stimuleert helder denken. Je brengt lichaam én geest in beweging en doordat de omgeving steeds veranderd krijg je snel nieuwe ideeën....

Onze locatie

Sport Nu - Mooi Wieringen!


Westerlanderweg 160 1778 KP Westerland
06 18421534 Klik om te bellen