Spoorwegmuseum


Maliebaanstation 16 3581 XW Utrecht
0302306289 Klik om te bellen

Over Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is niet alleen het leukste station van het land, maar ook de mooiste locatie. Het leent zich voor alle mogelijke evenementen: van een intieme borrel, tot een dagje uit met de hele zaak. Van een inspirerende heidedag tot een groot congres. Van een spetterend bedrijfsfeest met alles erop en eraan tot presentaties en vergaderingen in alle soorten en maten.

Of u nu in een congres wilt geven in de Bedrijfsschool, vergaderen in de nostalgische Wachtkamer 1e klasse of een groot feest voor 3000 personen wilt geven tussen onze stoere locomotieven. Het is allemaal mogelijk in het museum. Feesten, vergaderingen of congressen van 10 tot 3000 personen, alles kan gefaciliteerd worden. Om de gedachte even te verzetten bezoeken u en uw gasten tussendoor het museum en ontdekken de wonderlijke wereld van het spoor.

Ons authentieke stationsgebouw is een en al sfeer. We hebben statige, klassieke ruimtes met koninklijke allure, maar ook stoere, industriële zalen en zelfs een prachtige stationshal. Kiest u maar. U kunt zelfs het hele museum afhuren. Mét of zonder attracties in werking. Ook dat is aan u.

Heeft u iets op stapel staan? We barsten van de ervaring en ideeën en helpen uw evenement graag op het juiste spoor. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding langs de verschillende ruimtes en zalen.

Foto's

Wereld 4 De Werkplaats

Spoorwegmuseum in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Spoorwegmuseum


Maliebaanstation 16 3581 XW Utrecht
0302306289 Klik om te bellen