Spant!


Dr. Abraham Kuyperlaan 3 1402 SB Bussum
035 750 4705 Klik om te bellen

Ieder bezoek is 100% CO2-neutraal
18 Flexibele ruimtes voor ieder event
Centraal gelegen in Midden Nederland

Over Spant!

Wij geloven in de kracht van live ontmoetingen. Elkaar in de ogen kijken. Elkaar de hand schudden. Elkaar een drankje aanbieden en samen proosten. Live ontstaan de ontmoetingen die raken, verbinden, veranderen en groei brengen. Voor jullie als organisaties en voor jou als mens. Daarvoor bieden wij het podium. Het bieden van dat podium gaat bij ons hand in hand met bewuste en duurzame keuzes. Ondernemen met impact, zo wordt dat tegenwoordig genoemd. We koesteren daarbij onze gasten, de maatschappij en de natuur.

Wij zijn trots op de unieke aanpak van Spant, waar cultuur en commercie elkaar ontmoeten en versterken. Ook zijn we trots op ons duurzame beleid. Spant was in 2011 het eerste theater in Nederland dat duurzaamheid serieus op de agenda zette. Inmiddels durven we te stellen dat Spant een van de koplopers is binnen de theater en evenementenbranche als het gaat om duurzaam ondernemen.

Maar boven alles worden wij het meest gelukkig van tevreden gasten, blije medewerkers en bijzondere ontmoetingen!

Ontdek onze ruimtes

Spant biedt de ruimte voor het organiseren van zakelijke evenementen. Met 2 theaterzalen, 1 beursvloer, 4 cateringruimtes en 11 subruimtes hebben we alle ruimte voor jouw zakelijke bijeenkomst. Met de flexibiliteit in ruimtes, innovatieve faciliteiten en ons betrokken team helpen we je graag om jouw evenement tot een succes te maken.

Foto's

Spant! in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Congressen
Cursussen
Diners
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Spant!


Dr. Abraham Kuyperlaan 3 1402 SB Bussum
035 750 4705 Klik om te bellen