Smart-Meeting


Brandwijkstraat 3 2729 AV Zoetermeer
06 21582392 Klik om te bellen

Uitermate geschikt voor kleine gezelschappen
Centraal gelegen in Zoetermeer
Onze zalen zijn van alle gemakken voorzien

Over Smart-Meeting

Wat is Smart-Meeting?
Smart-Meeting biedt vergaderruimtes op een centrale locatie in Zoetermeer. Onze ruimtes zijn voorzien van moderne apparatuur, waardoor het u aan niks zal ontbreken. In onze lichte vergaderzaal staan moderne lange tafels en zeer comfortabele stoelen. Er is daarnaast voldoende gratis parkeerruimte voor de deur en onbeperkt koffie en thee aanwezig ( op verzoek kunnen we zelfs een compleet verzorgde lunch voor u regelen ). Overleg uw wensen en wij zorgen ervoor dat wij hier niet alleen aan zullen voldoen, maar deze zullen overtreffen!

Waarvoor kunt u bij Smart-Meeting terecht?
U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een nette en moderne vergaderruimte. We bieden zowel een vergaderkamer, trainingsruimte en fotostudio. Hier is het ook mogelijk om presentaties of workshops te geven aan groepen tot 14 personen. We zijn dus voor veel uiteenlopende mogelijkheden geschikt! Bent u op zoek naar zaalverhuur voor een ander doeleind? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en bieden u een offerte op maat.

Waarom kiest u voor Smart-Meeting?
Reserveer onze zalen als u op zoek bent naar een aanbieder die centraal gelegen is en u volledig ontzorgt. Onze moderne zalen zijn voorzien van alle gemakken! Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan gratis wifi, een flip-over, beamer, scherm en aanwezige laptop. Doordat onze vergaderruimte geschikt is voor maximaal 14 personen, voelt deze erg knus en is deze uitermate geschikt voor kleinere bedrijven of particulieren die geen onnodig grote zalen willen huren. Daarnaast zijn onze ruimtes geschikt voor veel uiteenlopende doeleinden. U kunt zowel bij ons terecht met uw werknemers, klant(en) of trainees. Dit alles bieden wij u tegen een schappelijke prijs!

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan een kijkje op onze website om een offerte aan te vragen. U kunt ook direct telefonisch contact met ons opnemen. We horen graag van u!

Voordelige zaalverhuur met enorm veel mogelijkheden

Foto's

Smart-Meeting in het kort

Capaciteit

Tot 20 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Exposities
High tea
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Repetities
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Logo Smart-Meeting

Smart-Meeting

Smart-Meeting


Brandwijkstraat 3 2729 AV Zoetermeer
06 21582392 Klik om te bellen