Smaakidee / De Gasterij


Barneveldsestraat 49 3927 CB Renswoude
033-2340342 Klik om te bellen

Over Smaakidee / De Gasterij

De Gasterij is de feestlocatie van Smaakidee. De Gasterij beschikt over diverse zalen een prachtig gelegen terras en voldoende parkeergelegenheid. De Gasterij heeft de volgende accomodaties waar u met uw gezelschap terecht kunt:

De grote zaal
De grote zaal biedt ruimte aan gezelschappen van 50 tot 200 personen. Deze ruimte is flexibel in te richten naar gelang de grootte van het gezelschap.

De kleine zaal
Bij uitstek geschikt voor de ‘’kleinere’’ gezelschappen. In de kleine zaal kunt u al terecht voor private dining vanaf 8 personen tot avondfeesten voor 60 personen. De kleine zaal grenst aan ons prachtige terras waar u gebruik van kunt maken.

Zaal de Loods
Een robuuste zaal welke grenst aan het terras. Door de grote raampartij, de steigerhouten meubelen en een gezellige vuurplaats wordt het buitengevoel naar binnen gehaald. Zaal de loods is bij uitstek geschikt voor het informele samenzijn. Zaal de Loods biedt ruimte aan gezelschappen tot 250 personen. In de winter bij voldoende vorst wordt er vanuit de Loods de ijsbaan gefaciliteerd.

Terras en evenementenveld
De Gasterij beschikt over 2 prachtige terrassen. Tegenover het terras ligt het evenementenveld. Waarop kinderen heerlijk kunnen spelen en waar tal van activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Foto's

Foto Bar Kleine Zaal De Gasterij Smaakidee Renswoude

Smaakidee / De Gasterij in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Overnachten op recreatiepark
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Restaurant
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Smaakidee / De Gasterij


Barneveldsestraat 49 3927 CB Renswoude
033-2340342 Klik om te bellen