SETZ Huiskamer & Slijterij


Plein-Zuid 12 7121 EX Aalten
0543-472932 Klik om te bellen

Over SETZ Huiskamer & Slijterij

SETZ Huiskamer & Slijterij is gevestigd net buiten het centrum van Aalten aan Plein Zuid en heeft 2 zalen die verhuurd worden voor feesten en partijen.

Zaal 'de Driesprong' heeft de naam behouden die al decennia lang een begrip is in Aalten. Deze zaal heeft een wat formeler karakter en een capaciteit van 100 personen als er alleen zitplaatsen moeten zijn tot 300 als er alleen staplaatsen nodig zijn.

De 'BackYard BikeStop' heeft een informeler karakter met zit/staplaatsen en een capaciteit van 70 personen. Deze ruimte beschikt over een veranda en tuin waar men bij mooi weer gebruik van kan maken.

Parkeren is bij ons geen probleem; wij beschikken over een ruime parkeerplaats.

U kan bij ons een zaal huren, wij zorgen dat de dranken die u wil schenken klaar staan. De prijzen die wij hiervoor rekenen zijn gekoppeld aan de prijzen die wij in onze slijterij hanteren.
Graag verzorgen wij voor U ook de catering en personeel, maar om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, mag u zelf dit ook zelf regelen.

Wilt U meer informatie, bezoek dan onze website of neem telefonisch, 0543-472932, of via mail, dolf@setz.tv contact met ons op.

 

 

SETZ Huiskamer & Slijterij in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 250 personen
Tot 300 personen
Tot 50 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

SETZ Huiskamer & Slijterij


Plein-Zuid 12 7121 EX Aalten
0543-472932 Klik om te bellen