SCC De Biechten


Vincent van Goghlaan 1 5246 GA Rosmalen
0736419072 Klik om te bellen

Over SCC De Biechten

De Biechten is een Sociaal Cultureel Centrum in Hintham, Rosmalen.

Om gebruik te kunnen maken van ons centrum bieden wij een groot scala aan mogelijkheden. Wij beschikken over 8 zalen, waarvan 2 grote zalen.

De zalen kunnen gebruikt worden voor presentaties, vergaderingen, tentoonstellingen, beurzen en dans- en toneelactiviteiten.Bezoekers kunnen gebruik maken van modern uitgeruste audio en video faciliteiten.

De Biechten beschikt over ruime horeca voorzieningen. Bezoekers kunnen gebruik maken van een lunch, snack en borrel, ook geschikt voor grotere gezelschappen.Voor de liefhebbers is er een ruim aanbod van speciaalbieren.

De Biechten biedt onderdak aan vele verenigingen, maar het is ook mooie plek voor een gezellige bijeenkomst of om zomaar even te ontspannen.

Wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid. bovendien stopt op nog 100 meter van ons centrum een bus richting ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen.

Wij verwijzen u graag naar de diverse onderdelen op deze website. Kijkt u maar eens op u gemak naar alle mogelijkheden welke ons Sociaal Cultureel Centrum te bieden heeft. Heeft u vragen neemt u dan contact met ons op. tel : 073 6419072

Foto's

SCC De Biechten in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
Jubilea
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

SCC De Biechten


Vincent van Goghlaan 1 5246 GA Rosmalen
0736419072 Klik om te bellen