Reimink, tefpunt aan het Kroonplein


Dorpsstraat 2 8152 BL Lemelerveld
0572371262 Klik om te bellen

Over Reimink, tefpunt aan het Kroonplein

Horecahuis Reimink, met onder andere een Grand Café en een sfeervolle Engelse pub, biedt alles om uw bruiloft, feest of vergadering tot een onvergetelijk succes te maken. Al meer dan 135 jaar is Reimink gevestigd in Lemelerveld, aan de voet van de Lemelerberg. Een gastvrije horecagelegenheid in het groene hart van Salland, waar inmiddels de vierde generatie Reimink aan het roer staat. Een begrip in de regio met een lange traditie van warme gastvrijheid en culinair genieten. Kom kennis maken en ervaar het verschil. We ontvangen u graag aan het Kroonplein!

t Hofje van Buisman in Lemelerveld, gelegen in de gemeente Dalfsen is een intieme en officiele (trouw)locatie!

 

Een intiem kerkje dat exclusief beschikbaar is voor jullie en je dierbaren om jullie huwelijk te laten voltrekken. Gebouwd in 1906, en in 1925 uitgebreid met een torentje, deed het decennialang dienst als kerkgebouw van de Hervormde Gemeente.

Dankzij de inzet van veel enthousiaste Lemelervelders bleef het karakteristieke bouwwerk voor de gemeenschap behouden. Met veel liefde en aandacht voor details werd ’t Hofje van Buisman gerestaureerd. Begeleid door Jan des Bouvrie, en met de verlichting van Marcel Wanders is ’t Hofje nu een lichte, sobere, maar buitengewoon stijlvolle ruimte. ’t Hofje is een officiële trouwlocatie van de gemeente Dalfsen. In dit romantische decor kunnen jullie ook de taart aansnijden en de glazen heffen op jullie geluk. En bij het op loopafstand gelegen Reimink, kunnen jullie ’s avonds terecht voor jullie spetterende feest!

Foto's

Hofje van buisman bruiloft

Reimink, tefpunt aan het Kroonplein in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Reimink, tefpunt aan het Kroonplein


Dorpsstraat 2 8152 BL Lemelerveld
0572371262 Klik om te bellen