RASA


Pauwstraat 13/A 3512 TG Utrecht
0302330123 Klik om te bellen

Over RASA

Naast het organiseren van voorstellingen worden de zalen verhuurd voor o.a. vergaderingen, trainingen en workshops. Een inspirerende training, congres of lezing in RASA geeft uw gasten een boost om de dagelijkse zaken met nieuwe energie en motivatie aan te pakken. RASA beschikt over verschillende zalen met de nieuwste faciliteiten; denk aan kwalitatief hoogwaardige video opname mogelijkheden en livestreaming. Daarnaast kunt u uw bijeenkomst compleet maken door middel van onze uitgebreide caterings mogelijkheden.

De Theaterzaal - 350 personen
De theaterzaal heeft een uitstekende akoestiek en licht- en geluidmogelijkheden. De zaal heeft een oplopende tribune en een vlakke-vloer-podium van 8 X 10 meter. Standaard 202 tribunestoelen,
uit te bereiden met losse stoelen tot 240 zitplaatsen. Indien u gedeeltelijk mensen wilt laten staan, passen er max 350 mensen in (140 zit, 210 staan). De zaal is geschikt voor grote presentaties en bijeenkomsten.

De Studio - 60 personen
De studio is een geluiddichte dans- en repetitieruimte van 6 x 11 meter, voorzien van een houten vloer en spiegelwand. De spiegelwand kan achter gordijnen verborgen worden. De ruimte is geschikt voor (dans- en muziek)workshops, vergaderingen en lezingen.

De Vergaderzaal - 15 personen
De vergaderruimte is volledig ingericht, voor groepen tot 15 personen en kan als extra ruimte bij de theaterzaal gehuurd worden. De vergaderzaal is geschikt voor workshops, cursussen en vergaderingen.

De Foyer - 250 personen
De ruime, sfeervolle foyer kan naast ontvangst- en pauzeruimte ook als afzonderlijke ruimte gehuurd worden voor recepties of bedrijfsbijeenkomsten. De foyer heeft uitstekende horecafaciliteiten. De foyer is geschikt voor congressen, cursussen, bedrijfspresentaties en personeelsbijeenkomsten.

Foto's

theaterzaal RASA

RASA in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 250 personen
Tot 300 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

RASA


Pauwstraat 13/A 3512 TG Utrecht
0302330123 Klik om te bellen