Proeflokaal Sneek


Marktstraat 27 8601 CS Sneek
0515700294 Klik om te bellen

Over Proeflokaal Sneek

Presentatie, vergadering of feestje?


In ons 180-jaar oude gerechtsgebouw en in een van de drie beschikbare ruimtes kijk je je ogen uit. Hoge plafonds en grote ramen zorgen ervoor dat je niet snel zult wegdommelen op het moment dat de vergadering net iets te lang doorgaat. Daarnaast regelen wij ijzersterke koffie en is er ruime keuze uit overheerlijke gebakjes en (lunch)gerechten zodat je nooit energie tekort komt! Naast vergaderen met lunch, kun je ook de combinatie maken met een diner en/of borrel.

Goed om te weten, bij Het Proeflokaal Sneek rekenen we geen zaalhuur. We zijn trots op onze (vergader)ruimtes! Ze ademen de sfeer van het markante pand met sierlijke elementen. Geen koud licht of harde stoelen, maar een inspirerende omgeving. Er zijn drie verschillende zalen beschikbaar.  Alle ruimtes zijn af te sluiten, zodat je niet gestoord hoeft te worden en beschikken over WiFi, flipovers en andere kantoorbenodigdheden.

Voor groepen vanaf 40 personen kun je ook een gedeelte of een gehele verdieping reserveren: 
-       De Vergaderzaal op de eerste etage, voorzien van LED-scherm waarmee je draadloos verbinding met een laptop kunt maken
-       De Wachtkamer, een kleinere ruimte op de begane grond met klassieke entourage;
-       De Pleinzaal, gelegen op de eerste etage, voorzien van een eigen bar. Deze ruimte is zeer geschikt voor grote groepen met een informele setting.


Het Proeflokaal Sneek bevindt zich aan de Marktstraat in Sneek. Midden in het centrum! Meer informatie en jouw meeting boeken: www.proeflokaalsneek.nl/zakelijk

Foto's

Proeflokaal Sneek

Proeflokaal Sneek in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
High tea
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Onze locatie

Proeflokaal Sneek


Marktstraat 27 8601 CS Sneek
0515700294 Klik om te bellen