Prinsenkwartier


Sint Agathaplein 4 2611 HR Delft
06 57644891 Klik om te bellen

Over Prinsenkwartier

Het Prinsenkwartier is een bruisend centrum op een prachtige plek in Delft. Naast de creatieve invulling van de partners binnen het Prinsenkwartier is het ook mogelijk om hier een zaal te huren voor vergaderingen, lezingen, bijeenkomsten en workshops. Op de website staat een brochure met meer informatie over de zaalverhuur, en voor vragen kan je ook een mailtje sturen naar merte.klumperman@prinsenkwartier.nl

Op de eerste etage bevindt zich het multifunctionele Podium. Een zaal met de benodigde technische faciliteiten, die flexibel in te richten is. Het Podium leent zich uitstekend voor uiteenlopende activiteiten, van congres tot optreden en van lezing tot debat.  De zaal kan door middel van gordijnen opgesplitst worden in 3 delen, zodat de bezoekers ook binnen de zaal in groepjes  uiteen kunnen gaan.

Het Stadslab is een prettige lichte ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, interactieve presentaties en workshops. Door de aanwezigheid van 3D-printers en ter plekke ontwikkelde robots, straalt deze ruimte innovatie en creativiteit uit, welke  versterkt wordt door het uitzicht. Met aan de ene kant het uitzicht op het historische Agathaplein en aan de andere kant het uitzicht op de Spoorzone in ontwikkeling, is dit de ideale ruimte voor inspirerende kleinschalige bijeenkomsten.

Tot slot is er ook de Expozaal, deze grote multifunctionele ruimte is vaak in gebruik als expositieruimte. Buiten de exposities om is dit een mooie klassieke en ruime zaal geschikt voor concerten, exposities, bedrijfspresentaties en lezingen.

Foto's

Foto Stadslab

Prinsenkwartier in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 250 personen
Tot 300 personen
Tot 50 personen
Tot 500 personen

Mogelijkheden

Buffetten
Congressen
Cursussen
Recepties
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Prinsenkwartier


Sint Agathaplein 4 2611 HR Delft
06 57644891 Klik om te bellen