Podium mozaiek


Bos en Lommerweg 191 1055 DT Amsterdam
020 5800388 Klik om te bellen

Over Podium mozaiek

Zaalverhuur in Podium Mozaïek

 

Organiseert u zelf een evenement? Podium Mozaïek is een inspirerende locatie die geschikt is voor verschillende evenementen. U bepaalt het programma en wij zorgen voor professionele technische en praktische ondersteuning, passende hapjes en drankjes en denken met u mee hoe we uw evenement net wat extra’s kunnen bieden. Vanaf september ontvangt u uw gasten in het Theatercafé in een gloednieuw design interieur, met zorg ontworpen door kunstenaars.

 

De ruimtes van Podium Mozaïek hebben een uniek karakter en ontspannen sfeer. Onze monumentale theaterzaal en professionele studio zijn uiterst flexibel in te richten en daarom te gebruiken voor verschillende doeleinden. In het theatercafé of de foyer kunnen uw gasten terecht voor perfect verzorgde catering. Uiteraard is catering in de zaal ook mogelijk.

 

Presentatie kunst en cultuur

Onze theaterzaal is geschikt voor voorstellingen, presentaties of optredens. De zaal biedt vanuit 300 tot 350 ruime zitplaatsen goed zicht op de centraal gelegen vlakke vloer en is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie. Onze ervaren technici ondersteunen u bij de opbouw van uw voorstelling en de bediening van het licht en/of geluid. Ook voor de opnames van een televisie programma met publiek is onze theaterzaal een mooie locatie. Er zijn voldoende technische faciliteiten aanwezig om een programma in de lucht te brengen, waaronder supersnelle glasvezelverbinding en een schone telefoonlijn.

 

De foyer van Podium Mozaïek is een sfeervolle ruimte die beschikt over een volledige bar waar u en uw gasten terecht kunnen voor een hapje en een drankje, of een volledige maaltijd.

 

Wilt u een optreden of intieme voorstelling verzorgen voor maximaal 50 bezoekers, dan is dit mogelijk in onze studio. Hier kunnen lichten ingehangen worden en is een geluidsinstallatie aanwezig. Ook kunnen onze technici u ondersteunen bij uw voorstelling.

 

Ontwikkeling van kunst en cultuur

Voor repetities of het monteren van uw voorstelling leent onze theaterzaal zich uitstekend. Onze technici kunnen u ondersteunen bij de opbouw van uw voorstelling, het opstellen van een licht- of geluidsplan en de bediening van het licht en/of geluid.

 

De studio van Podium Mozaïek is zeer geschikt voor repetities van voorstellingen, het ontwikkelen van voorstellingen of een eerste try-out in besloten kring. De lichte studio is 8 bij 12 meter en heeft een houten vloer. Indien gewenst kan er in de studio een balletvloer worden neergelegd. Eén zijde van de studio heeft een spiegelwand, die ook te verbergen is door gordijnen.

 

Feestjes en borrels

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere ruimte!

In de fonkelnieuwe foyer van ons theatercafé kan geborreld worden door groepen t/m 200 personen. Maar ook een feestje geven in onze spiksplinternieuwe foyer behoort tot de mogelijkheden. We richten dan voor u een speciale viplounge in met DJset booth, sfeervolle verlichting en uiteraard uw naam goed zichtbaar.

 

Geeft u een borrel of een feestje voor een kleinere groep (tot 60 personen) en wilt u iets meer privacy, dan is de studio een intieme ruimte hiervoor. Bij mooi weer kan ook de buitenruimte betrokken worden voor een sfeervolle borrel of een heerlijke barbecue.

 

Lessen en trainingen

Wanneer u een rustige ruimte zoekt om college te geven, dan biedt de theaterzaal uitkomst. Bij een college is in de zaal plaats voor maximaal 350 bezoekers verdeeld over de drie tribunes van de zaal en extra stoelen op de vloer.

 

Wilt u als vakdocent, of met uw vereniging of club een goed bereikbare locatie om in een ongedwongen sfeer lessen of repetities aan te bieden? Dan is de studio van Podium Mozaïek ideaal.

 

Dialoog en debat

Onze prachtige theaterzaal is een inspirerende ruimte voor het houden van een debat, bedrijfspresentatie of netwerkbijeenkomst. In Lagerhuisopstelling kunnen tot 350 bezoekers plaatsnemen. U kunt uw bezoekers ontvangen in de foyer waar tevens een inschrijfbalie aanwezig is. Vergaderen kan in de theaterzaal met een groep tot 40 personen.

 

De studio is een lichte ruimte waar u rustig kunt vergaderen met maximaal 28 personen. De studio biedt tijdens een debat plek aan 60 bezoekers.

 

Voor vergaderingen van gezelschappen tot 10 personen heeft Podium Mozaïek een kleine vergaderzaal beschikbaar.

 

Al onze ruimtes zijn voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie, en we kunnen het geheel mooi uitlichten voor u. Onze technici zullen het licht en geluid voor u bedienen en u helpen met de diverse technische zaken.

 

De volgende bedrijven en organisaties maakten reeds gebruik van de accommodatie van Podium Mozaïek:

NTR: TV opnames • De Wereld Draait Door: DWDD University • Solid Ground: repetities hiphopschool • Sabor de Cuba: salsalessen • Vluchtelingenwerk: vrijwilligersbijeenkomsten • ISH: dansvoorstelling • Cinekid: congres • Stadsdeel West: diverse vergaderingen en debatten • Bureau Sigra: Conferentie • ING: bedrijfspresentaties • Cition: personeelsbijeenkomsten.

 

Heeft u interesse om een ruimte in Podium Mozaïek te huren? Neemt u dan contact met ons op via 020-5800388. Wij praten graag verder met u over de mogelijkheden.

 

 

 

 

Foto's

Theaterzaal

Podium mozaiek in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 250 personen
Tot 300 personen
Tot 50 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Podium mozaiek


Bos en Lommerweg 191 1055 DT Amsterdam
020 5800388 Klik om te bellen