Partycentrum "De Vergulde Colff"


Wellerondom 10 3231 XV Brielle
0181416161 Klik om te bellen

Over Partycentrum "De Vergulde Colff"

Vergaderen, intiem dineren, lunchen of uw verjaardag vieren. In de Vergulde Colff aan ’t Wellerondom is het allemaal mogelijk. U kunt hier gezellig dineren met uw familie, vrienden en kennissen zonder gestoord te worden door vreemden. Het menu of buffet wordt geheel in overleg met u samengesteld.

Op youtube kunt u een filmpje vinden zodat u kunt kijken hoe 't Kont van het Paard er van binnen uitziet.

Ook is er de mogelijkheid om uw bezoek aan de Vergulde Colff te combineren met de voorzieningen van Bier-Eetcafé ’t Kont van het Paard. U kunt bijvoorbeeld eerst intiem dineren en aansluitend een feest geven in ’t Kont van het Paard. U kunt gebruikmaken van onze drankarrangementen maar het is uiteraard ook mogelijk om per afgenomen consumptie af te rekenen.

De ruimte is uitermate geschikt om met uw bedrijf te komen vergaderen of om er een presentatie te geven. In de Vergulde Colff is een beamer met een scherm aanwezig.

De Vergulde Colff kan ook geboekt worden in combinatie met een vestinggolfarrangement of een stadswandeling. Het laatst genoemde arrangement bestaat bijvoorbeeld uit een kopje koffie met een petitfour bij binnenkomst, een stadswandeling en als afsluiting een drankje met bittergarnituur. U kunt de verschillende arrangementen ook combineren. In overleg is in principe alles mogelijk!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Partycentrum "De Vergulde Colff" in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Partycentrum "De Vergulde Colff"


Wellerondom 10 3231 XV Brielle
0181416161 Klik om te bellen