Party Centrum Bolle Jan Eersel


Eikenburg 1 5521 HZ Eersel
06-25545973 Klik om te bellen

Over Party Centrum Bolle Jan Eersel

Part Centrum Bolle Jan is gelegen in de Brabantse Kempen, en ligt in het centrum van het rijk historische dorp Eersel. Eersel ligt weer dicht aan de snelweg A67 / E34 van Eindhoven naar Antwerpen, te midden van een erg natuurrijke omgeving.

Party Centrum Bolle Jan is van alle markten thuis, of het nu een verjaardagsfeest, bruiloft, thema feest, vergading en of koffietafel gaat. Bij Party Centrum Bolle Jan bent u aan het juiste adres. Ook werken wij samen met verschillende bedrijven uit de regio, zo kunnen wij samen met onze collega’s mooie in- en out- door evenementen / feesten voor u verzorgen.

Niks is te gek bij Party Centrum Bolle Jan, zelfs vervoer kunnen wij voor u en uw gasten regelen. Heeft u speciale wensen, of heeft u zelf leuke ideeën om van uw feest een succes te maken. Party Centrum Bolle Jan kan ze voor u verwezenlijken.

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek en of offerte aan voor uw feest en of evenement. Wij bieden verschillende mogelijkheden; van kortingen bij een bepaald aantal gasten, tot afkoop p.p. voor uw gehele feest, zodat u niet na afloop voor verrassingen komt te staan.

Heeft u nog vragen en of wil u geheel vrijblijvend een afspraak, neem dan gerust contact met ons op:
Party Centrum Bolle Jan, Eikenburg 1, 5521 HZ, Eersel, Tel: 06-25545973, www.partycentrumbollejan.nl

Nieuw in ons asortiment:
Sinds kort organiseren wij voor kleinere groepen gecombineerde Diner shows, en draaien wij ook thema restaurant op verschillende vrijdag en zaterdag avonden. Deze avonden zijn uit te breiden met plus pakketen zodat u een leuke avond uit kan organiseren voor o.a. vrijgezellenfeesten, familie uitstapje, personeels feest voor kleinere groepen, enz..
Voor meer info en data: www.partycentrumbollejan.nl en of www. themarestaurantbollejan.nl

Foto's

Logo

Party Centrum Bolle Jan Eersel in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Party Centrum Bolle Jan Eersel


Eikenburg 1 5521 HZ Eersel
06-25545973 Klik om te bellen