Pannenkoekboerderij Steenwijk


Meppelerweg, 89 89 8331 CV Steenwijk
0521857330 Klik om te bellen

Over Pannenkoekboerderij Steenwijk

Pannenkoekboerderij Steenwijk is een gezellig familierestaurant gerund door de Familie Dijkema. Wij zijn gevestigd in voormalig café Sportlust wat staat voor sporthistorie, sfeer en authentieke gezelligheid. Het restaurant is oud Hollands ingericht met een moderne inslag, er is ruime parkeergelegenheid, een speeltuin en een zonnig terras.

Wij richten ons op kwaliteit en klantvriendelijkheid voor onze volwassen gasten, maar ook voor de allerkleinsten. De tafels hebben een ruime opstelling zodat kinderwagens, buggy’s of rolstoelen geen probleem zijn.

Tijdens de zomermaanden kunt u ook heerlijk genieten van ons ruime terras en kunnen alle kinderen spelen in een volledig afgesloten speeltuin. Zo kunt u als (groot)ouders heerlijk genieten van uw hapje of drankje terwijl de (klein)kinderen lekker buiten spelen. Bij slecht weer kan er altijd binnen in de speelhoek gespeeld worden.

Ook met een grote groep bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een sfeervolle achterzaal voor ongeveer 70 tot 80 personen. Elke bruiloft, familiegelegenheid of zakelijk evenement is bij ons in goede handen. Behalve dat deze zaal beschikt over een bar en uitgebreide technische installaties zoals wifi en een beamer, is onze keuken in staat om verschillende buffetten aan te bieden.

Voor bruiloften en partijen is er naast en achter de zaal voldoende ruimte zodat een BBQ of muziek buiten ook tot de mogelijkheden behoren. Natuurlijk zijn kinderfeestjes geen probleem. Wat dacht u van pannenkoek versieren, een springkussen of zelfs een ballonnenclown, alles is mogelijk!

Ons restaurant bevindt zich midden tussen vele fiets- en looproutes die onze omgeving rijk is, dit betekent een prima uitvalbasis om na afloop te genieten van een heerlijke pannenkoek. In het weekend zijn wij al vanaf 12.00 uur geopend voor bijvoorbeeld een lekker kopje koffie.

Pannenkoekboerderij Steenwijk in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Cursussen
Diners
Jubilea
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Pannenkoekboerderij Steenwijk


Meppelerweg, 89 89 8331 CV Steenwijk
0521857330 Klik om te bellen