Palm Party House Bowling Zwijndrecht B.V.


Langeweg 350 3331 LG Zwijndrecht
0786192388 Klik om te bellen

Over Palm Party House Bowling Zwijndrecht B.V.

Palm Party House is al 35 jaar een begrip in de regio Drechtsteden. In ons sfeervolle en gezellige bedrijf (gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht) staat altijd een enthousiaste en gemotiveerde crew klaar om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Wij bieden voor jong en oud diverse leuke arrangementen. U kunt bij ons heerlijk eten, bowlen of gewoon wat drinken aan onze gezellige Bowlingbar of Bamboo-bar. Tevens kunnen wij uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, kinderfeest etc. tot in de puntjes voor u verzorgen. Palm Party House is 7 dagen per week geopend.

Wij hebben iedere zaterdagavond live muziek. Op deze avonden verzorgt een live band of DJ van 19.00 tot 22.30 uur de muziek in ons café- en bowlinggedeelte. U kunt gezellig eten bij de band/DJ of in ons restaurant (afgescheiden van de live muziek en bowlingbanen). Ook als u geen arrangement of bowlingbaan gereserveerd heeft, kunt u natuurlijk gezellig wat komen drinken en van de muziek genieten (wij rekenen op zaterdag entreegeld) en lekker dansen op onze dansvloer (met een vloeroppervlakte van ca.50m2).

Foto's

Palm Party House Bowling Zwijndrecht B.V. in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Condoleances
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Restaurant
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Palm Party House Bowling Zwijndrecht B.V.


Langeweg 350 3331 LG Zwijndrecht
0786192388 Klik om te bellen