Natuurpoort van Loon


Kloosterstraat 119 5175 PB Loon op Zand
0416361519 Klik om te bellen

Over Natuurpoort van Loon

Ons unieke bedrijf ligt direct tegen het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. Wij laten ons al bijna 50 jaar door deze mooie omgeving inspireren. Vanaf het moment dat u bij natuurpoort van Loon binnen stapt, voelt u de Brabantse gezelligheid.

Door de combinatie van natuurpoort, herberg en manege is er voor ieder wat wils. Vanaf onze ruime parkeerplaats kiest u uit verschillende aangegeven routes door de Loonse en Drunense Duinen en stapt u meteen het natuurgebied in. Terwijl de kinderen in de speeltuin spelen, geniet u van een drankje en hapje in ons eetcafé met ruim terras. Vervolgens verkent u het gebied te voet, te paard, op de fiets of mountainbike. Fiets of mountainbike huren? Ook dat kan bij Natuurpoort van Loon! 

Blijft u slapen? Ook dat kan!
Onze herberg biedt u de keuze uit hotelkamers, trekkershutten of ons knusse vakantiehuis. Bent u met een groter gezelschap? Onze groepskamer en groepsaccommodatie bieden dan uitkomst.

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie, of naar een ingevulde dag voor een familie/ bedrijfsuitje hebben we verschillende arrangementen voor u. Uiteraard kunnen wij alles aanpassen aan uw wensen.

 
Manege
Met bijna 50 jaar ervaring in het organiseren van buitenritten, het geven van lessen en het houden van paarden heeft Natuurpoort van Loon een goede naam opgebouwd in Nederland, maar ook daarbuiten. De ruim 65 paarden staan voor u klaar voor een heerlijk relaxte buitenrit of les. Wanneer ze niet aan het werk zijn, staan ze lekker in de wei; meer dan 10 uur per dag!

Natuurpoort van Loon in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Buffetten
Condoleances
Cursussen
Partijen
Recepties
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Natuurpoort van Loon


Kloosterstraat 119 5175 PB Loon op Zand
0416361519 Klik om te bellen