Muziekcentrum TJARDA


De Vliegerstraat 5 1816 KD Alkmaar
0725119977 Klik om te bellen

Over Muziekcentrum TJARDA

EEN FEEST GEEF JE NATUURLIJK IN TJARDA

Wel feesten, maar geen gedoe…???

Wil je een (besloten) feest geven? Spelen met je band voor publiek? Even helemaal uit je dak gaan? Op zoek naar de ideale feestlocatie? Of allemaal? En dat voor een voordelige deal? Dat kan in Muziekcentrum TJARDA! En nu maar vanaf 16,- !

Een feest geven is leuk. Maar zorgt voor een hoop geregel en gedoe. En na afloop en hoop troep. Dus… Organiseer je besloten feest in TJARDA. In onze sfeervolle barruimte zijn alle faciliteiten aanwezig om samen met je gasten een onvergetelijke tijd te beleven.

Laat alles tot in de puntjes verzorgen of doe het naar eigen wens. Alles is mogelijk in TJARDA! Van de muziek tot de hapjes, van de activiteiten tot de reden van het feestje. In ieder geval zorgen wij ervoor dat jij en je gasten niets te kort komen. En natuurlijk hoeft jij als organisator maar twee dingen te doen: GENIETEN EN FEESTEN. Wij doen de rest!

Prikken dus die datum!
Informeer snel naar de mogelijkheden. Bij Muziekcentrum TJARDA aan De Vliegerstraat 5 (1816 KD) te Alkmaar. Natuurlijk kun je ook mailen naar: info@muziekcentrumtjarda.nl of even bellen naar: 072 511 99 77. Kijk ook verder op onze website: www.muziekcentrumtjarda.nl.

Foto's

Muziekcentrum TJARDA in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Condoleances
Cursussen
Exposities
High tea
Partijen
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Muziekcentrum TJARDA


De Vliegerstraat 5 1816 KD Alkmaar
0725119977 Klik om te bellen