Musicon


Soestdijksekade 345 2574 AL Den Haag
070 368 6800 Klik om te bellen

Over Musicon

Musicon Den Haag is het beroemde poppodium en muziekcentrum dat in de jaren negentig is opgericht door Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk. Zowel onze concertzaal als onze overige ruimtes zijn te huur tegen een laag tarief voor uw bedrijfsfeest, kinderfeest, dansfeest, receptie, vergadering, borrel, babyshower, trouwfeest, verjaardag of workshop. Op het podium van Musicon zijn vele poplegendes hun carrières begonnen, waaronder Di-rect, Anouk en Kane. Bent u op zoek naar een unieke feestzaal in Den Haag? Dan is Musicon de perfecte plek voor u!

Binnen onze verschillende ruimtes kunnen wij zowel grote als kleine groepen accommoderen. Hierdoor is Musicon de geschikte locatie voor al uw evenementen. Indien gewenst heeft u beschikking tot een volledige bar met een uitgebreide voedsel- en drankenkaart of/en een verhoogd podium met microfoon(s). Daarnaast zijn de verschillende zalen naar wens in te richten met lange tafels, statafels, geluidssets, feestverlichting, stoelen, beamers en verplaatsbare TV schermen.

Musicon heeft gratis parkeergelegenheid en zit op een toegankelijke locatie binnen Den Haag. We zijn makkelijk te bereiken met de auto, fiets en met het openbaar vervoer.

Benieuwd wat Musicon voor u en uw feest of evenement kan betekenen? Download onze brochure voor meer informatie en foto’s, of neem direct contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Meer informatie? Ga naar musicon.nl/zaalverhuur/

Foto's

Musicon in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Cursussen
Exposities
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Certificeringen

Tarieven

Onze locatie

Musicon


Soestdijksekade 345 2574 AL Den Haag
070 368 6800 Klik om te bellen