MFC Hoogthij


Oldemarktseweg 117 8341 SC Steenwijkerwold
0521-589229 Klik om te bellen

Over MFC Hoogthij

MFC Hoogthij in de Kop van Overijssel heet u van harte welkom. De modern ingerichte zalen en vergaderruimtes bieden iedereen, ongeacht de groepsgrootte, alle mogelijkheden voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten.

Bij Hoogthij kunt u zalen huren tegen aantrekkelijke prijzen. Alle voorzieningen voor een geslaagde bijeenkomst, vergadering of training zijn aanwezig. Denkt u aan ruime vergadertafels, flip-over, katheder, beamer, kortom alles wat een moderne vergaderruimte verlangt. Naar wens kunt u voorzien worden van koffie en thee, maar ook een volledige broodmaaltijd met soep. Uw gasten ontvangen in Hoogthij staat garant voor een warme ambiance

in een modern jasje voor het houden van bijeenkomsten, trainingen, cursussen en vergaderingen. Het gebouw is voorzien van alle moderne faciliteiten. Voor gasten die slecht ter been zijn, is er ook een ruime lift aanwezig.

Direct voor de deur zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Hoogthij is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A32 (Leeuwarden-Zwolle). Vanaf afrit Steenwijk Noord bent u al met 5 minuten op onze locatie.

Foto's

Grote zaal

MFC Hoogthij in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

MFC Hoogthij


Oldemarktseweg 117 8341 SC Steenwijkerwold
0521-589229 Klik om te bellen