Memberi


Steynlaan 32 3701 EG Zeist
0302059988 Klik om te bellen

Over Memberi

Feestzaal met eigen catering

Achter onze cadeauwinkel bevindt zich een ruimte welke overdag gehuurd kan worden voor bijvoorbeeld het geven van een (kinder)feestje, verjaardag, lezing of workshop. Ook met bijvoorbeeld uw brei- of leesclub bent u van harte welkom.

De zaal heeft een capaciteit van maximaal ca 30 personen. Het fijne is dat u uw eigen eten en drinken mee mag nemen. Onze ruime koelkast, magnetron en kookplaatje staan tot uw beschikking, maar ook kunt u kiezen voor een van de vele afhaalrestaurants in onze straat. 

Kijk op onze website voor alle mogelijkheden en prijzen. U bent van harte welkom om tijdens de openingstijden van onze winkel onze zaal eens te komen bekijken.

De ruimte beschikt over 6 tafels en ca 25 stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er is een wc, koud en warm stromend water. Standaard is de feestzaal versierd met gekleurde vlaglijnen en hangen er ballonnen en slingers. Ook zetten we de naam van de jarige op het raam voor een extra jarig gevoel. Wil je alles in een bepaald thema dan kun je ook zelf de feestzaal versieren. Bij zakelijke workshops halen we de versiering uiteraard allemaal weg.

Eigen catering

Het grote voordeel bij ons is dat je je eigen catering kunt verzorgen. We hebben en grote koelkast waar je al je eigen eten en drinken in kunt bewaren. Ook kun je gebruik maken van een magnetron en een elektrische kookplaat. Zelf kookgerei meenemen of een cateraar laten bezorgen? Ook dat kan! Ook vindt je in onze straat diverse afhaalrestaurants, van snackbar tot sushi.

Wil je zelf niet sjouwen dan kunnen wij de koelkast voor je vullen. Zie voor de prijzen van de consumpties onze prijslijst.

Muziek
Met je eigen telefoon of tablet kun je muziek afspelen via onze boxen en er zijn discolampen aanwezig. Er is zelfs een klein podium waar je je kunsten op kunt laten zien. Versterkte muziek is niet toegestaan (DJ, artiest e.d.).

Kinderfeestjes

Onze feestzaal is prima geschikt voor het geven van een kinderfeestje. Je huurt de ruimte exclusief dus kunt helemaal je gang gaan. Je kunt zelf de invulling van het feestje regelen of iemand anders een workshop of voorstelling laten verzorgen. Tevens hebben wij knutselspakketten waarin alle benodigdheden zitten voor bijvoorbeeld een slijmfeestje of ander knutselfeestje.

Andere mogelijkheden

De ruimte kan behalve voor kinderfeestjes natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Misschien ben je fotograaf en heb je zelf geen ruimte om een studio te maken, of wil je met de haakclub eens allemaal bij elkaar komen. Of je wilt een (zakelijke) workshop geven maar niet te veel van het budget voor de zaalhuur kwijt zijn. Een keertje vergaderen in een ongedwongen sfeer? Voor de fotografen onder ons stellen wij de studio set beschikbaar met 3 studiolampen, een remote trigger en achtergrond. Of eindelijk eens rustig kunnen werken aan je schilderij, boek of andere creatieve uiting. Zelfs dat kan!

Meer informatie over onze zaalhuur?
Informeer ook bij ons naar de kosten voor het huren van onder andere foto-apparatuur, beamer, flip-over en televisie. Wil jij informatie over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in Zeist of heb je interesse in het huren van onze locatie? Neem contact met ons op! U bent tijdens de openingstijden van onze winkel ook altijd van harte welkom om de zaal te bekijken.

Memberi in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Cursussen
High tea
Kinderfeestje
Recepties
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Memberi


Steynlaan 32 3701 EG Zeist
0302059988 Klik om te bellen