MeetingDistrict


Blokhoeve 2a 3438 LC Nieuwegein
0306059050 Klik om te bellen

Over MeetingDistrict

MeetingDistrict -voorheen Heidehal / Heidehal Sports + Events- is uitermate geschikt voor multiculturele bruiloften. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van Marokkaanse bruiloften. Zo is het bij ons eenvoudig om de mannen en vrouwen te scheiden tijdens de bruiloft, en beschikken wij over diverse mogelijkheden om trouwrituelen tijdens het feest plaats te laten vinden.

Wij beschikken over diverse sfeervolle zalen waar u uw feest plaats kunt laten vinden. Onze zalen zijn modern ingericht en zeer geschikt voor allerlei soorten feesten. In totaal beschikken wij over 3 zalen waarvan 2 zalen weer op te spliten zijn in twee ruimtes. Zo kunt u bij ons voor de zaal kiezen die het beste bij uw feest past -groots en gezellig of juist klein en intiem-!

U bent van harte welkom bij MeetingDistrict, om onze locatie te bezichtigen en om uw wensen te bespreken. Wij weten uit ervaring dat het doornemen van uw wensen nog best wat tijd in beslag kan nemen. Omdat wij hier goed de tijd voor willen nemen, verzoeken wij u wel van te voren een afspraak te maken. Na deze afspraak kunnen wij voor u een op maat gemaakte offerte maken.

Mocht u vragen hebben over de zalen, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies!

Foto's

Entree

MeetingDistrict in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

MeetingDistrict


Blokhoeve 2a 3438 LC Nieuwegein
0306059050 Klik om te bellen