maartje de valk


Zaligestraat 10 6663 KR Lent
06 51575410 Klik om te bellen

Inrichting met lokale producten
Zaal is cateringvrij te huren
Lokaal servies

Over maartje de valk

Fabrikaat bevindt zich tussen de nieuwe stad Nijmegen-Noord en de rivier de Waal. Op deze bijzondere locatie in dit transitiegebied maken we de kwaliteiten van het landschap zichtbaar. Zo drink je je koffie bij ons niet uit ikeakopjes, maar uit zelfgemaakte keramiek van lokale rivierklei. Daarbij zijn lokale grondstoffen op verschillende wijzen in het gebouw verwerkt; van gietvloeren gekleurd met natuurlijk pigment, tot de bar, bestaande uit hout afkomstig van lokale bomenkap.

Het rivierpark en de fortgracht bieden een prachtige wandelomgeving, en aan de andere kant van het gebied kan er worden kennisgemaakt met de nieuwe stadswijk in wording. Op de locatie van Fabrikaat ben je zowel dicht bij de stad, als verbonden met de natuur.

Fabrikaat verhuurt haar locatie in Nijmegen-Noord. Met ruimte voor 25 personen is deze zaal uitermate geschikt voor bijeenkomsten zoals vergaderingen of bijeenkomsten voor trainingsdoeleinden of teambuilding, maar ook voor feesten en familiebijeenkomsten. De groene omgeving en inrichting van de locatie dragen bij aan een inspirerende ervaring.

Foto's

Mogelijkheden

Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Onze locatie

maartje de valk


Zaligestraat 10 6663 KR Lent
06 51575410 Klik om te bellen