Live-to-Be


Ubuntulaan 31 1349 EH Almere

Over Live-to-Be

Live-to- be is een woon- , leer- en leefgemeenschap voor ( hooggevoelige) jonge mensen die op een kruispunt in hun leven staan en moeizaam aansluiting vinden in reguliere scholen, opleidingen of werksituaties. Zij verblijven een periode hier op het project, om meer te landen in zichzelf en vanuit hun werkelijke zielspotentie hun leven vorm te gaan geven. Het Lichtschip is het centrale community gebouw van ons project. In het gebouw zijn de keuken, woonkamer en meerder kamers voor de jongeren. Daarnaast is er een grote ruimte aanwezig, die we beschikbaar stellen voor de verhuur. Deze ruimte ( circa 70 M2)  leent zich voor bijv. workshops, lezingen, vergaderingen, yogalessen etc.

Workshops en andere activiteiten die gaan over persoonlijke ontwikkeling, sluiten goed aan bij waar ons project voor staat.

Binnen Live-to-be vinden wij duurzaamheid en verbinding met de natuur erg belangrijk. Het Lichtschip is dan ook gebouwd met uitsluitend ecologische materialen. Zo is het gebouw opgetrokken uit hout en stro en van hout afgeleide producten. De muren zijn bedekt met leemstuc of natuurlijke verf. De ruimte die wij verhuren heeft een natuurlijke, vriendelijke en ruimtelijke uitstraling. 

De ruimte is ideaal voor groepen tot 16 personen voor evenementen zoals workshops of lessen waarbij ook lichaamsgericht wordt of een andere vorm van ( creatieve ) expressie.

Voor andere evenementen zoals meditatie workshops of bijeenkomsten is de ruimte goed te gebruiken voor iets grotere groepen.

Voor een lezing o.i.d is de ruimte te gebruiken voor groepen tot max. +- 35 personen.

Foto's

Groepsruimte

Live-to-Be in het kort

Capaciteit

Tot 50 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Exposities
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Repetities
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Live-to-Be


Ubuntulaan 31 1349 EH Almere