Lindenberg Cultuurhuis


Ridderstraat 23 6511 TM Nijmegen
0243273939 Klik om te bellen

Over Lindenberg Cultuurhuis

De Lindenberg is - als professionele en sprankelende culturele organisatie - dé locatie voor uw vergadering, training, congres, symposium, receptie, (bedrijfs)feest of ander evenement. Als zakelijke klant vindt u hier een inspirerend decor voor al uw evenementen; groot én klein. Of uw gezelschap nu uit 10 of 1200 personen bestaat; wij bieden een full-service oplossing in een sfeervolle, creatieve omgeving.

Zalen
De Lindenberg beschikt over drie theaterzalen en diverse multifunctionele ruimtes:
• Lindenbergzaal: De grootste theaterzaal is met 340 zitplaatsen de perfecte zaal voor uw congres of symposium.
• Steigerzaal en Karolingenzaal: Theaterzalen met vaste banken en een capaciteit van 140 personen (Steigerzaal) en 72 zitplaatsen (Karolingenzaal). Sfeervol uitgelicht door onze theatertechnici en ideaal voor kleinere congressen, symposia en lezingen.
• Valkhofzaal: Sfeervol aangekleed met eigen bar, balkon en inspirerend uitzicht over de Waal. Uitermate geschikt voor vergaderingen, lezingen, recepties, diners en feesten. Geschikt voor maximaal 120 personen.
• Red-, Yellow- en Blue Room: te reserveren voor vergaderingen, trainingen en workshops. De ruimtes hebben een eigen ontvangstruimte met een koffie- en theebar. Geschikt voor maximaal 60 personen per ruimte.

Daarnaast beschikt de Lindenberg over diverse kleinere vergaderruimtes en een grote moderne horecagelegenheid met eigen podium en buitenterras.

Culinaire mogelijkheden
Heeft u interesse in een lunch, (walking) diner, barbecue of borrelarrangement? Wij bieden diverse culinaire mogelijkheden waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. Heeft u persoonlijke wensen? Onze koks denken graag met u mee!

Evenementen met een vleugje kunst en cultuur
Ook voor een kunstzinnige of culturele invulling van uw evenement is de Lindenberg de juiste keuze! Wij zijn thuis in kunst en cultuur. Wij bieden diverse workshops aan in verschillende kunstdisciplines. Met uw personeel werken aan teambuilding door middel van een workshop Improvisatietheater? Uw gasten verrassen met een spetterende voorstelling van een bekende cabaretier? Wij regelen het voor u. Liever toch alleen een mooi aangeklede vergaderruimte of theaterzaal aangevuld met een culinair arrangement? Ook dat kan natuurlijk!
Bereikbaarheid
De Lindenberg is centraal gelegen in het centrum van Nijmegen, goed bereikbaar met openbaar vervoer én auto. Op slechts 200 meter van onze locatie vindt u twee parkeergarages - Kelfkensbos en Eiermarkt - die gezamenlijk plaats bieden aan meer dan 1000 auto's.

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en een vrijblijvende offerte op maat.

Foto's

Lindenbergzaal

Lindenberg Cultuurhuis in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Congressen
Cursussen
Diners
Exposities
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Restaurant
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Lindenberg Cultuurhuis


Ridderstraat 23 6511 TM Nijmegen
0243273939 Klik om te bellen