LantarenVenster


Otto Reuchlinweg 996 3072 MD Rotterdam
0102772266 Klik om te bellen

Over LantarenVenster

LantarenVenster
Sinds november 2010 is LantarenVenster gevestigd in een prachtig licht en ruimtelijk gebouw, gelegen op een unieke locatie aan het water op de Wilhelminapier in Rotterdam.

LantarenVenster is (inter)nationaal bekend door de veelzijdige film- en jazzprogrammering, maar de zalen zijn ook te huur voor zakelijke evenementen. Denk hierbij aan een congres, presentatie, receptie, besloten filmvoorstelling of een diner.

Een zaal huren
LantarenVenster beschikt over een multifunctionele zaal, vijf filmzalen en een foyer. De perfecte locatie voor evenementen vanaf 20 tot 500 personen.

Laat uw gasten de moderne en sfeervolle beleving van het pand ervaren in een typisch Rotterdamse omgeving. Wij denken graag met u mee over de culinaire en technische invulling van het evenement en bieden u hierbij kwaliteit en zekerheid voor u en uw gasten.

Bedrijven als Erasmus MC, Havenbedrijf, Eneco, Hogeschool Rotterdam, Nationale Nederlanden, Vesteda, Stedin en Gemeente Rotterdam gingen u al voor.

Zalen
De grootste zaal is een multifunctionele zaal: zaal 1. Deze ruimte beschikt over een inschuifbare tribune met een capaciteit van 300 zitplaatsen. Indien de tribune wordt ingeschoven zijn er 450 staanplaatsen en een balkon van 70 zitplaatsen. Door de inschuifbare tribune biedt de ruimte plaats aan een breed scala aan evenementen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bar in de ruimte te plaatsen en is er een filmscherm beschikbaar en kan de zaal met elk gewenst meubilair worden ingericht. De grote zaal is te gebruiken voor congressen, diners, recepties, productpresentaties, concerten, bedrijfsfeesten, filmvoorstellingen en radio- en televisieopnames.
volledige tribune - 300 zitplaatsen
halve tribune - 250 zitplaatsen
geen tribune - 450 staanplaatsen

Filmzalen
Het gebouw telt vijf filmzalen van verschillende grootte met in totaal 535 zitplaatsen. Elk filmzaal beschikt over luxe stoelen in een oplopende theateropstelling. De filmzalen lenen zich uitstekend voor presentaties, kleinschalige congressen of kunnen dienen als subzaal in combinatie met de grote zaal.

Filmzaal 2 - 99 zitplaatsen

Filmzaal 3 - 127 zitplaatsen

Filmzaal 4 - 91 zitplaatsen

Filmzaal 5 - 127 zitplaatsen

Filmzaal 6 - 91 zitplaatsen

Foyer
De foyer van LantarenVenster biedt uw gasten een prachtig uitzicht over de Maas. De grote ramen geven de foyer een lichte en ruimtelijke sfeer. Tevens is het mogelijk om via de foyer het buitenterras te betreden. De foyer is uitstekend te gebruiken voor walking dinners, borrels en voor het ontvangst en de pauzes tijdens uw evenement.

Foto's

Zaal 1

LantarenVenster in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Cursussen
Vergaderingen

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

LantarenVenster


Otto Reuchlinweg 996 3072 MD Rotterdam
0102772266 Klik om te bellen