Landhuishotel De Bloemenbeek


Beuningerstraat 6 7587 LD De Lutte
0541 551 224 Klik om te bellen

Over Landhuishotel De Bloemenbeek

Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte is gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Dit sfeervolle boutique hotel, gelegen op 5 hectare eigen terrein, beschikt over 58 ruime en stijlvol ingerichte suites en kamers. Het merendeel van de suites is voorzien van een eigen terras of loggia en heeft een prachtig uitzicht over het glooiende Twentse coulissenlandschap, hét landgoed van Nederland. Even helemaal weg, genieten van de luxe en de Twentse gastvrijheid.


Bron van inspiratie!
Brainstormen met een “buitengevoel” is de ideale manier om creativiteit en grenzeloos denken te stimuleren. Vergaderen in de “weide” sessies, aan teambuilding werken met outdooractiviteiten: hoog in de touwen, greenlanen door de landerijen, op avontuur in de bossen. De landelijk omgeving werkt inspirerend en verhelderend. De dagelijkse sleur wordt losgelaten en oplossingen lijken opeens voor de hand te liggen. Na afloop is er gelegenheid om te loungen in de lommerrijke tuin of te genieten van een diner in een van de stijlvolle private dining rooms. De wereld ligt door de perfecte bereikbaarheid via de A1 en de razendsnelle communicatie ook in Twente aan uw voeten.

Gastronomisch genieten en u laten verrassen door de klassieke Frans en mediterrane cuisine. Het rijke Twentse land biedt ruime inspiratie voor de witte brigade. Op die manier is een eigentijdse en meesterlijke culinaire reputatie ontstaan. Waar mogelijk wordt gewerkt met verantwoord geteelde en verwerkte producten of ingrediënten uit de Twentse streek, de markt en het seizoen. De wijnkelderjuwelen zijn door de jaren heen met zorg doorgeproefd, geselecteerd en verzameld. Sinds 2011 een Michelinster en aangesluiten bij Alliance Gastronomique.

Bloemenbeek’s World of Wellness & Beauty
Ontdek de warme ambiance van onze Spa en laat uw zintuigen prikkelen door het zuivere water van De Bloemenbeek, de warme gloed van het zandsteen, door subtiele geuren van lavendel, kamille
en jasmijn en een rijke melange van kleuren en geluiden. Onderga een ontspannende massage, aromatherapie en herstel de balans tussen lichaam en geest. De specialistes werken met internationaal gerenommeerde topmerken, zoals Valmont en Theravine.

Bijna 60 jaar uw bron van inspiratie

Foto's

Bloemenbeek “Ludger” monument ofwel “Twentse Stonehenge”: bron van inspiratie!

Landhuishotel De Bloemenbeek in het kort

Capaciteit

Tot 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Condoleances
Congressen
Cursussen
Jubilea
Partijen
Recepties
Restaurant
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Landhuishotel De Bloemenbeek


Beuningerstraat 6 7587 LD De Lutte
0541 551 224 Klik om te bellen