Landgoed Wolfslaar


Wolfslaardreef 100-102 4834 SP Breda
076-5608000 Klik om te bellen

Over Landgoed Wolfslaar

Een rustige en inspirerende eventlocatie aan de bosrijke zuidrand van Breda. 

Het landhuis, met zijn sfeervolle en comfortabel ingerichte salons, is één van de mooiste vergaderlocaties in Noord-Brabant
. Door de ambiance, ons excellent gastheerschap en de culinaire beleving op sterniveau is uw bijeenkomst altijd memorabel.

Naast vergaderen is Landgoed Wolfslaar geschikt voor nagenoeg elk ander zakelijk evenement. In de afgelopen 16 jaar organiseerden wij ruim 3.000 unieke zakelijke bijeenkomsten op het bijzondere landgoed, waaronder: bedrijfsuitjes, vergaderingenbrainstormsteambuildingen, netwerkbijeenkomstrelatie-events, workshops en jubileumfeesten.

Het landhuis biedt 8 karakteristieke ruimtes onder één dak en mogelijkheden voor 2 tot wel 400 personen. Geen enkel type event is ons te gek. We denken en helpen graag mee om uw bijeenkomst geslaagd te maken.

Landgoed Wolfslaar onderscheidt zich onder andere op het gebied van lekker eten & drinken. Op het landgoed bevindt zich naast het landhuis het Wolfslaar Restaurant. Volgens onafhankelijke review sites behoort Wolfslaar Restaurant tot de 10 beste restaurants van Noord Brabant en bij de 80 beste restaurants van Nederland.

Chefkok Maarten Camps en zijn keukenbrigade weten dan ook precies wat u en uw gasten ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds nodig hebben, zoals: een energiek ontbijt voor een goed begin van uw bijeenkomst, een lichte Express Lunch voor een goed vervolg of een borrel of diner om de dag ontspannen af te sluiten.

Landgoed Wolfslaar in het kort

Capaciteit

Tot 250 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Landgoed Wolfslaar


Wolfslaardreef 100-102 4834 SP Breda
076-5608000 Klik om te bellen