Landgoed de Biestheuvel


Hoogcasteren 25 5528 NP Hoogeloon
0497 59 12 57 Klik om te bellen

Bijeenkomst, overnachten en activiteiten
Alles op 1 plek
Groene omgeving

Over Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel, een complete vergaderlocatie!

Onderscheidend vergaderen! Landgoed de Biestheuvel is een prachtige groene locatie met oog voor duurzaamheid. Hier kunt u terecht voor een goed georganiseerde bijeenkomst, netwerkborrel of training. Of het nu gaat om één dag of een meerdaagse teambuilding, alles is mogelijk!

Waarom uw zakelijke bijeenkomst op Landgoed de Biestheuvel?
Hier vindt u alles onder één dak... voor vergaderingen, teambuildingsessies, seminars, productpresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, bedrijfsjubilea, bedrijfsfeesten, beurzen en talrijke andere evenementen. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig en u kunt zelf de dag inplannen. Denk er bijvoorbeeld ook eens aan om de vergadering af te wisselen met een teambuildingactiviteit, of een heerlijke wandeling. Kunt u daarna weer met frisse energie aan de slag! Gaat het om een meerdaagse training? Ook geen probleem! U kunt overnachten in een mooie groepsaccommodatie.

Hoe groot kan een groep zijn?
Groepen van 10 tot 350 personen kunnen terecht in onze vergaderruimtes. Er zijn 4 grote zalen aanwezig die in allerlei opstellingen kunnen worden aangeboden. Daarnaast zijn er ook diverse kleinere ruimtes voor een eventuele workshop, brainstormsessie, of als sub-ruimte. Landgoed de Biestheuvel is helemaal ingericht voor groepen, dus een lunch of diner voor 350 personen is geen enkel probleem. Zijn er dieetwensen? Laat het dan tijdig weten en er wordt een alternatief aageboden.

Teambuilding
Zijn er specifieke doelen die u tijdens de bijeenkomst wenst te bereiken? Bijvoorbeeld een betere communicatie, een soepelere samenwerking of gewoon een stukje teambuilding. Met een dertigtal Outdooractiviteiten kunt u deze doelen wellicht op een informele manier bereiken. Samenwerking in de vorm van sporten biedt een leuke mogelijkheid om de collega's eens in een andere setting te leren kennen. Informeer naar alle activiteiten en mogelijkheden om de beste activiteit voor uw doel af te stemmen.

Praktische overwegingen
Landgoed de Biestheuvel is gelegen in Hoogeloon, onder de rook van Eindhoven en Tilburg. De A67 is op 5 minuten afstand en biedt een directe verbinding richting Eindhoven en België. Op het landgoed is er ruim voldoende GRATIS parkeergelegenheid waarbij enkele laadplekken voor elektrische auto's. Mocht u gebruik maken van een overnachtingsmogelijkheid, dan wordt er een sfeervolle accommodatie voor u gereserveerd. U kiest zelf voor een 2-persoons kamer, een privé kamer of wellicht meerdere persoonskamer. Vrijwel alle accommodaties beschikken over privé sanitair per kamer. In de sfeervolle woonkamer met openhaard en eigen bar geniet u na van een succesvolle dag!

Landgoed de Biestheuvel adviseert u graag bij het samenstellen van een programma afgestemd op de gelegenheid en het gezelschap. Tot ziens!

Alles op 1 plek: Bijeenkomst - overnachten - activiteiten - diner - feest

Foto's

De Goei Koamer | 10 - 80 personen
Overnachting
De Teutenzaal | 10 - 200 personen
Teambuilding activiteiten
De Teutenzaal | 10 - 200 personen

Landgoed de Biestheuvel in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 250 personen
Tot 300 personen
Tot 350 personen
Tot 50 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Buffetten
Condoleances
Congressen
Cursussen
Diners
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Partijen
Personeelsfeesten
Recepties
Restaurant
Sportaccomodatie
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Artikelen

Een geslaagd bedrijfsfeest organiseren?

Een geslaagd bedrijfsfeest organiseren? Dan moet je zeker bij ons in Hoogeloon zijn! Dit is dé plek in Brabant waar je een onvergetelijk bedrijfsfeest of bedrijfsuitje kunt vieren. Alle voorzieningen...

Onze locatie

Logo Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel


Hoogcasteren 25 5528 NP Hoogeloon
0497 59 12 57 Klik om te bellen