La Caverne


Wolfsdriesweg 8/A 6325 PM Berg en Terblijt
0436040652 Klik om te bellen

Over La Caverne

La Caverne
De Toplocatie in Limburg !

Feest vieren in een ver verleden; in de versteende fauna van het Limburgse krijt ! Daar waar 120 miljoen jaar geleden nog een ondiepe tropische zee spoelde, worden heden - 30 meter onder het Zuidlimburgse Heuvelland - gastronomische diners, enerverende feesten, effectieve productpresentaties en inspirerende meetings gehouden.

In de uiterst sfeervol gedecoreerde- en geheel vloerverwarmde mergelgrot, geeft een team van professionals, op een hoog culinair niveau, invulling aan het voor u zo belangrijke evenement. La Caverne is opsplitsbaar in diverse ruimtes en daardoor multifunctioneel voor gasten in groepsgroottes van 30 tot 1100 gasten. Ruim 400 fonkelende kaarsen maken uw standaard feest tot voltooid verleden tijd….!

La Caverne biedt een complete verzorging met Hotel Restaurant Vue op een ‘mergel’-steenworp afstand. Het hotel is gesitueerd in het paradijselijke Geuldal en is omgeven door een grote parkachtige tuin. Ideaal in combinatie met uw feest, diner of vergadering. Een ruim eigen parkeerterrein is voorhanden

Op zondag (niet wekelijks) kunt u in de sfeervolle ambiance van La Caverne genieten van de heerlijke ‘Grottenbrunch’ tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Graag even reserveren om teleurstellingen te voorkomen.  

La Caverne is ook uw partner voor een stijlvol kerstdiner en een spetterend Sylvester Gala

La Caverne: Genieten van Limburg in optima forma!

Foto's

La Caverne de Geulhem

La Caverne in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Bruiloften
Cursussen
Partijen
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

La Caverne


Wolfsdriesweg 8/A 6325 PM Berg en Terblijt
0436040652 Klik om te bellen