KOSMIK


Heiligenbergerweg 144 3816 AN Amersfoort
06 43486508 Klik om te bellen

Inspirerende en creatieve vibe
Support de cultuur met jouw verhuring
De zaal kan naar eigen wens worden ingericht

Over KOSMIK

Zaalverhuur

Ben je op zoek naar zakelijk zaalverhuur in Amersfoort? Een ruimte waar je in Amersfoort kan vergaderen of een ruimte om te presenteren? KOSMIK biedt verschillende oplossingen voor zakelijke huur.

KOSMIK is het productiehuis voor actuele podiumkunsten in Amersfoort en omstreken, gevestigd in een boerderij met bijgebouwen aan de Heiligenbergerweg in Amersfoort. In het hoofdgebouw bevindt zich de grote zaal met een podium en een café. In deze ruimtes komen mensen samen, voor repetities, vergaderingen, trainingen, workshops, netwerk-evenementen en presentaties. De zaal kan naar eigen wens worden ingericht, van een intieme setting met 15 personen in carré of u-vorm tot een grote groep van 80 personen in een theater opstelling.

Support de cultuur

Naast dat je op een prachtige en inspirerende locatie terecht komt, investeer je met jullie bijdrage in de volgende generatie jonge creatieve denkers, kunstenaars en makers. Kunstenaars en creatieve denkers die nodig zijn om de grote uitdagingen waarvoor wij staan in de wereld vanuit andere perspectieven te belichten. Daarnaast zijn zij de kleurmakers van de samenleving. Jullie bijdrage heeft daarom enorme impact en waarde!

Investering

De ruimte van KOSMIK verhuren wij op basis van zelf-service. Zelf-service houdt in dat je zelfstandig gebruik maakt van de ruimte en er verder geen KOSMIK medewerkers aanwezig zullen zijn. Van te voren ontvang je alle benodigde informatie per mail. De ruimte kun je vervolgens zelf naar wens inrichten. Na afloop dien je de ruimte weer achter te laten in de basisopstelling.

Zaalhuur 4 uur | € 300,-
Zaalhuur 8 uur | € 450,-
Schoonmaak | € 70,-

Tegen betaling van een meerprijs kunt u gebruik maken van de volgende materialen:

Flipover | € 5
Verrijdbare scherm | € 40
Basis geluid set | € 25
Microfoon(s) | € 20 per microfoon
Theaterlicht | € 45

Foto's

KOSMIK

KOSMIK in het kort

Capaciteit

Tot 100 personen
Tot 50 personen

Mogelijkheden

Congressen
Cursussen
Vergaderingen
Workshops

Onze locatie

KOSMIK


Heiligenbergerweg 144 3816 AN Amersfoort
06 43486508 Klik om te bellen