Kinepolis Enschede


Colosseum 60 7521 PT Enschede
0624702455 Klik om te bellen

Over Kinepolis Enschede

Kinepolis, dé ideale eventlocatie in Enschede


Kinepolis is de geknipte locatie voor jouw volgende event. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Organiseer jij jouw volgende evenement, congres of beurs in Kinepolis Enschede?


Kinepolis Enschede telt tien moderne zalen, waarvan er vijf uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 152 tot 393 zitplaatsen. Er is plaats voor meer dan 2500 genodigden, dé uitgelezen plek voor een groots evenement.


Bereikbaarheid
Met de auto neem je bij Enschede afslag 26 richting Universiteit/Stadion. Rij met de weg mee links om de ‘Grolsch Veste’. Je ziet aan de rechterhand Kinepolis Enschede. Je kan je auto gratis parkeren op één van de parkeerterreinen. Hou rekening met extra reistijd op speeldata van FC Twente.


Met het openbaar vervoer kan je met de trein naar station Enschede Kennispark (voorheen Drienerlo). Dit station is te bereiken door middel van de stoptrein vanuit Enschede, Hengelo, Zwolle, Deventer of Almelo. Kinepolis Enschede ligt op ongeveer 5 á 10 minuten lopen vanaf het station.

Foto's

Kinepolis Enschede

Kinepolis Enschede in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Buffetten
Congressen
Cursussen
Diners
Jubilea
Personeelsfeesten
Recepties
Restaurant
Vergaderingen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Kinepolis Enschede


Colosseum 60 7521 PT Enschede
0624702455 Klik om te bellen