Kinepolis Almere


Forum 16 1315 TH Almere
0646178097 Klik om te bellen

Over Kinepolis Almere

Kinepolis, dé ideale eventlocatie in Almere!

Wie aan Kinepolis denkt, denkt automatisch aan film. Maar wij hebben meer te bieden dan alleen blockbusters en popcorn. Organiseer jij jouw volgende evenement met of zonder film, congres of beurs in Almere? In het centrum van Almere ligt onze Kinepolis bioscoop, dé locatie voor jouw volgende evenement.

De bioscoop telt acht zalen en een eventruimte van 175m2 die naar eigen wens ingericht kan worden. De omvang van de zalen varieren van 159 tot 517 zitplaatsen.

Bereikbaarheid

Met de auto bereik je Kinepolis Almere door richting 'Centrum' te volgen. Rondom Kinepolis Almere is volop parkeergelegenheid. De P6 Hospitaalgarage of P7 Schippersgarage zijn het gunstigst gelegen t.o.v. de bioscoop. Parkeer je na 18:00 uur, dan geldt het maximale avondtarief van €5,25 voor de hele avond.

Je kan ons ook met de trein en bus zeer makkelijk bereiken. Vanaf station Almere Centrum loop je in circa 5 minuten in zuidelijke richting richting naar Almere Citymall. Kinepolis Almere is tevens goed bereikbaar per bus via haltes Passage (buslijn M1 & M4) en Flevoziekenhuis (buslijn M5 en M7). Citymall Almere heeft bovendien diverse (bewaakte) fietsenstallingen, bijvoorbeeld aan de Hospitaaldreef.

Foto's

Kinepolis Almere in het kort

Capaciteit

Meer dan 500 personen

Mogelijkheden

Condoleances
Congressen
Cursussen
Exposities
Jubilea
Kleine feestelijke bijeenkomsten
Personeelsfeesten
Recepties
Repetities
Vergaderingen
Verjaardagen
Workshops

Rolstoel toegankelijk

Ja

Onze locatie

Kinepolis Almere


Forum 16 1315 TH Almere
0646178097 Klik om te bellen